dijous, 30 d’octubre del 2008

The Cure - How beautiful you are

Preciosa cançó sobre l'amor, la decepció i l'estupidesa humana...

You want to know why I hate you? Well I'll try and explain...You remember that day in Paris when we wandered through the rain And promised to each other that we'd always think the same and dreamed that dream to be two souls as one

And stopped just as the sun set a nd waited for the night Outside a glittering building of glittering glass and burning light...

And in the road before us stood a weary greyish man who held a child upon his back and a small boy by the hand The three of them were dressed in rags and thinner than the air

And all six eyes stared fixedly on you

The father's eyes said "Beautiful! How beautiful you are!" The boy's eyes said "How beautiful!She shimmers like a star!" The childs eyes uttered nothing but a mute and utter joy and filled my heart with shame for us at the way we are

I turned to look at you to read my thoughts upon your face and gazed so deep into your eyes so beautiful and strange. Until you spoke and showed me understanding is a dream

"I hate these people staring! Make them go away from me!"

The fathers eyes said "Beautiful! How beautiful you are!" The boys eyes said "How beautiful! She glitters like a star!" The child's eyes uttered joy and stilled my heart with sadness for the way we are for the way we are

And this is why I hate you and how I understand that no-one ever knows or loves another or loves another

dimecres, 29 d’octubre del 2008

El retorn de The Cure!

Si. Han tornat. 4:13 DREAM. Nou cd i noves cançons. La primera impresió és bona, tot i que he de dir que me'ls miro amb bons ulls, o més ben dit, me'ls escolto amb bones orelles.
Mirant enrrere recordo el preciós dia del concert al Palau Sant Jordi i encara ara se'm remouen els sentiments per dins quan hi penso... Per això mateix adverteixo que opinaré sobre el nou cd, però desde un punt de vista subjectiu i corrumput pels sentiments dels que us parlo.
Té una mica de tot, petites joies que a mesura que les vas escoltant et van entrant i et van agradant més i més.
Res, absolutament res a veure amb l'anterior del 2004, absolutament soporífer. I ells ho saben, i saben que la van en certa manera cagar i sembla com si haguéssin dit "Ei, al tanto.. tornem a ser aquí i aquest cop sí som qui som".
El cas és que han fet un cd bonic, ple de detalls macos com només ells saben fer, i amb aquell so inconfusible seu que fan que després dels anys encara tinguin aquella cosa especial que els fa diferents.
Trobo a faltar la nostalgia o tristesa, digue-li com vulguis, d'aquells temps vuitanteros... Però penso que allò mai més tornarà. Si tornés, el pas del temps, tan per ells com per mi, ho espatllaria treient aquell sentit místic que tenia llavors. Mai ningú ha sabut fer caure la ment en el més profund dels pous d'on no volies sortir mai més. Al final de la cançó sempre et quedava aquell buit que tornaves a omplir amb la següent...
El dia que morin serà dels dies més tristos per tots, esperem que això no passi fins que sigui inevitable. Sempre mirant endavant han sabut seguir, sense mai deixar que l'essència The Cure desapareixés.

Us deixo Sleep when I'm dead, una de les que més m'ha cridat l'atenció.
Cuideu-vos, cureu-vos!

Ei, petit incís... 4:13 Dream és el 13è cd dels Cure grabat en un estudi... I, lo més guai és que Sleep when I'm dead va ser composada al 1985 per sortir al cd Head on the door. Si en voleu saber més aneu a la Wikipèdia! http://en.wikipedia.org/wiki/Please_Project

dimarts, 28 d’octubre del 2008

Klaxons - Golden Skans

Fantàstic...

Entwine - Closer (my love)

In my dreams we meet again...

diumenge, 26 d’octubre del 2008

Iván Ferreiro - Razzmatazz

Va ser un autèntic plaer veure al Iván Ferreiro divendres passat a Razzmatazz. Com sempre, estava pleníssim, com sempre arribar just a l'hora del concert vol dir no saber on fotre't, i com sempre va ser sinònim d'acabar veient-lo desde la primera planta.
Desde les altures es veia tota la gent, cantant com una autèntica olla de grills. Tothom estava eufòric i això li donava com un toc diferent.
Ell és un tiu especial, té la seva manera de ser molt característica i això també es veu quan està tocant. Jo crec que de tots els que erem allà dins, que no erem pocs, el que millor s'ho va passar i el que més va disfrutar del concert va ser el mateix Iván Ferreiro.
Us deixo un trosset de video casero perque desde casa pogueu veure amb imatges el que us estic explicant. La cançó es "Canciones para el tiempo y la distancia". Maquíssima. També planto la lletra, per si voleu cantar, jeje.
Espero que us agradi!


Perdí cientos de horas en buscar

un lugar donde tocar el suelo

y encontré dos mil palabras que guardar

Y vi toda mi vida alrededor

Canté cien escogidas al azar

Sonó como si ya existiera

Grité las que no me gustaban

Y vi que sólo hablaba de los dos... que sólo hablaba de los dos... que sólo hablaba de los dos...

Sumas y restas, demonios dentro de palabras

Tiemble la luna que llene el tedio de tu cama...

Pensé que no me equivocaba

Y fui directo al centro del alud

Busqué donde siempre encontraba

Y vi que sólo hablaba de los dos...

Quemé todos mis trajes de color

Brindé por el blanco y el negro

Noté lleno de arena el corazón

Y vi que hago canciones para ti... Sólo canciones para ti... Que van hablando de los dos...

Grabé canciones para ti

Llegué después de algunos años y partí en el instante que llegué...

dijous, 23 d’octubre del 2008

Top ten de pelis


Eeeei, novetat de la setmana! Top ten de pelis! Woow! Allá vamos...

1.- The science of sleep - Michel Gondry
(click aquí o aquí)
La millor peli que he vist mai per enginyosa i brillant. És del tot surreal i crec que per això crida tan l'atenció. Dintre de lo rara que és, té un punt de veritat que penso que tots ens podríem sentir identificats amb ella. O si no, a veure si hi ha algú que no tingui somnis raros o algú que no hagi pensat que el que estava somiant estava passant de veritat. Molt tendre, molt maca.
2.- The Crow
Peli molt gòtica. La meva peli preferida desde l'adolescència. El cuervo és el Brandon Lee (fill del Bruce Lee) que va morir en circumstàncies extranyes mentres es rodava la peli i bla bla bla.. La seva mort va ajudar a donar-li un aire de misteri i a fer crèixer el seu nombre de seguidors. Té tots els elements sinistres que es poden desitjar: amor, mort, tombes i el personatge del corb, obscur i tenebrós.
Se'n han fet segones parts que jo, fan de Brandon Lee i fidel seguidora de la peli, mai m'he dignat a veure per considerar-les... basura! Es van voler aprofitar, colla d'oportunistes!
Els 69 eyes tenen una canço dedicada al amic Brandon, és aquesta: http://www.goear.com/listen.php?v=79b22e9
3.- The Bridge
No és una peli sinó un documental. Tota la peli passa al Golden Gate de San Francisco on cada any s'hi llencen centenars de persones. El director del documental va plantar una càmara de video allà grabant un any sencer. Dit així pot semblar una mena de merda sensacionalista i morbosa sobre el tema del suïcidi, però és tot lo contrari. Malgrat tractar un tema així, morbós de per sí, ho fa amb tan de respecte que fa posar la pell de gallina.
4.- El jefe de todo esto - Lars Von Trier
Després de dos pelis dramàtiques una que fa moltíssima gràcia! El senyor Von Trier quan ho fa, ho fa molt bé! L'argument no té cap mena de desperdici i l'humor que gasten és ben curiós. A més es permet el luxe de fotre una peli amb plans mal fets, caps tallats i ni un sol minut de música. Genial.
5.- Tideland - Terry Guilliam (ex Monty Phyton!)
Fantàsticament repugnant... Encantadora i fastigosa a la vegada. Una nena.. amb el pare mort al menjador descomposant-se juga amb nines que només tenen cap, coneix a una taxidermista que fa molta por que li disseca al pare. Una bona lliçó de on ens pot portar la soletat quan som petits.
6.- Mi vecino Totoro - Hayao Miyazaki
Sobren els comentaris... Feu click aquí, allà.. on volgueu... Maquíssima.
7.- Pequeña Miss Sunshine
Fa molta gràcia, molta. És d'una familia composada pel pare, la mare, un tiet suicida, un avi pervertit, un dels fills és un fanàtic de Frederich Nietzsche que només es comunica a través d'una pissarra perque es nega a parlar i la filla, la nena que vol arribar a guanyar el concurs de Miss Sunshine amb un espectacle que no desvetllaré els detalls per si la veieu. El final de la peli és el millor, pels que l'hagueu vista només diré una cosa: Oh yeeah! jajaja
8.- The Fall
La vaig veure a Sitges i la vai trobar tan tendre i profunda... És fantasiosa i alhora molt crua. A vegades penso que em va molar tant pel fet d'haver-la vist a Sitges, on la gent al començament quan surt el logo a la pantalla del festival amb el king kong i Sitges de fons la aplaudeix eufòrica i al final de la peli más de lo mismo... Però penso que no es tracta d'haver-la vist allà, perque el mateix dia en vaig veure una de Japonesa, d'aquestes de traicions i tiros i morts per tot arreu, i la vai trobar soporífera, literalment, perque em vaig adormir.
És curiós que The Fall mai l'hagi vist estrenar-se a cap cine.
9.- Wall·E
O qualsevol de Pixar, no té més. Molen. Poso aquesta perque és la última que vai veure i em va agradar taaaaaaant... Ell Wall·E és tan maco ^^
10.- Requiem for a Dream - Darren Aronofsky
A mi em va destrossar psicològicament. Em va fer veure que avui estàs bé i demà potser la teva vida se'n va pendre pel cul. Molt recomanable, tots l'hauríem de veure almenys un cop.
Doncs res, that's all folks! Espero que us hagi fet venir ganes de veure'n alguna!

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Pavement - Shady Lane

Vaig per penjar aquest fantàstic video dels Pavement de 1997 i me'n entero pel youtube que és del gran senyor Spike Jonze! (Ha fet videos per gairebé tot déu... REM, Björk, els Beastie Boys, el genial Da funk (amb el gos aquell coix...) dels Daft Punk, Sonic Youth, Buddy Holly dels Weezer... en fi, una llista interminable) Totaaaal, que ha sigut una sopresa molt agradable per mi que sóc una gran admiradora d'aquet video desde el mateix 1997. Fantàstic, si si.

Bé dit això deixeu-me dir que els Pavement m'inspiren aires melancòlics... Aix... com ha canviat tot desde fa uns anys cap aquí... Abans costava enterar-te de la sortida de cd's nous perque no tenies internet que t'ho expliqués. Quan te'n enteraves anaves corrents a la botiga de discos, si és que tenies calers per comprar-lo, i el demanaves.. Amb una mica de sort l'aconseguíes i llavors... Oh, gran moment el d'arribar a casa i treure el putu plàstic que costava un ou de treure, per finalment posar el cd... mirar el llibret de les fotos, comprobar si tenia les lletres escrites... Perque... que difícil era entendre segons quines lletres si no les portava el cd! Ara es tan fàcil com posar al google... Grup X cançó Y seguit de la paraula "lyrics" i ale, ja la tens.

I és que abans tot era molt més complicat i alhora, més emocionant... Aconseguir tota la discografia d'un grup no era com ara que busques a la mula "Grup X Complete discography" i la mula te la troba. No... Abans havies d'anar buscant i rebuscant, intentant saber quin és el cd que et faltava. Era genial quan el cd que volies portava un adhesiu amb una exclamació "!" de color groc, que volia dir que estava a Nice price.

Abans no foties l'etiqueta de "quina merda" a un cd tan fàcilment, perque t'havia costat els teus calerons, i perque era la teva nova adquisició i perque no sabies quan podries comprar-te'n un altre. Ara ens baixem cd's en massa... i a la que no ens convencen del tot, allà es queden oblidats a la carpeta Mi musica. Abans no, s'escoltaven sencers, es coneixien les portades... inclús l'any!

De fet, tenies els teus grupillos que et molaven i naves fent-te "la cole". Ara crec que conec 50 mil grups més que abans, tinc 50 mil "coles" més i escolto música nova en massa constantment. Rara és la setmana que no conec un grup nou i difícilment no tinc tota la discografia d'un grup que em mola. No se'm rallen els cd's perque no en tinc! Només al cotxe, i si es rallen els faig de nou perque són grabats. Si contés els calers que val tota la música que tinc, només podria accedir a ella demanant un crèdit al banc!

No tornaria als temps aquells, però quan els recordo no puc evitar sentir certa nostàlgia... Això si, en aquet cas el progrés ha estat per un bé, un bé a les butxaques i un bé per les nostres orelles, gràcies internet!!

dissabte, 18 d’octubre del 2008

Pixies - Where is my mind?

Un gran clàssic...

dijous, 16 d’octubre del 2008

We are scientists - Cash Cow

Uoooh! La vida a vegades et dóna unes sorpreses que flipes! Si!!! parlo d'aquest fantàstic video!!! GENIALÍSSIM!!!!!!!

Ara la persona amable que està llegint això es pot trobar en dues situacions:

u) Que encara no hagi vist el video i li vingin ganes, creant-se expectatives ajustades a lo que ell/a considera com a geníalissim

dos) Que ja l'hagi vist i pensi: "Però si és una merda!" Jajaja, la qual cosa suposo que respecto (o no) però jo personalment penso que es absolutament genial!

I hi hauria la tercera opció potser de "estic totaaaalment d'acord aaamb tuuu, siiiiii"

Ehem.. a lo que anava...

El posat del cantant front la situació és boníssim! No té preu! Ho trobo tan còmic... A més, com sol passar amb les coses que ens agraden, inconscientment o conscient m'he sentit plenament identificada amb ell! Ho dic, sense cap mena de vergonya, jo en el seu lloc hagués fet igual! La cançó mola, i ell s'ho està passant bé... però alhora és conscient de que l'ambient no l'acompanya... Aaahh... quantes vegades ens hem sentit així, front la vida companys? Eh? Dieu-me... Quantes? XD jajajajaa

Molt bo, molt molt molt.. a l'alçada de la cançó, i tant. A vegades quan mola molt una cançó tens por de mirar el video per no trobar-te amb què es una puta merda, no és el cas, en absolut, si ja era fan dels Científics, ara encara més! Un 10, si senyor.. clap clap clap clap clap!

Això és tot.

I've been talking a lot... I'm not saying much of anything....

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Tipus de pets


Mira, ja que som posats a ser políticament incorrectes, nem a fer un post sobre pets. Els grans amics interns que ens acompanyen arreu on anem.
En són varios, gairebé infinits, aquí us en descric uns quants:

Pet comú: El clàssic, el que fa Prrrt. Potser el més habitual, tot i que depén molt del organisme de cadascú ja que no hi ha res més personal que un pet.
Pet calent: Si, ja sabeu de quin parlo... Aquell que surt amb una temperatura elevada i que sol fer pudor.
Pet discret: El silenciós, també anomenat llufa. Pot venir acompanyat de pudor o no. Si no ve acompanyat de la pudor és tracta del pet més cordial i agraït, ja que no ens delata en el cas d'estar amb més gent.
Pet complet: És el comú, amb pudor.
Pet que et cau: A qui no li ha caigut mai un pet? Si et passa, millor que sigui de la gama discret.
Pet fort: Sorprenent pel soroll que fa. Solen ser quan estàs sol, perque quan estàs acompanyat es controla fàcilment. No deixa de fer-te sentir sastisfet, com aquell qui fa una gran obra.
Pet amb olor a menjar: El més curiós de tots. Si vas menjar estofat, te'l recorda... No deixen de ser les seves restes.
Pet de botifarra amb mongetes, sobretot mongetes: Amb trets culinaris com l'anterior. També aplicable a qualsevol cosa que provoqui gasos, qualsevol llegum, carxofes... etc.
Pet restret: De quan fa dies que no evacues i ja no pots més per raons d'espai intestinal.
Pet amb cua: El pitjor de la sèrie per les seves nefastes conseqüencies. Si et ve a veure en un lloc públic, et pot arribar a fer passar una de les pitjors experiències de la teva vida, i socialment més mal vista.

I bé, això és tot. Com veieu els nostres gasosos amics tan et poden donar satisfacció com arruïnar-te una trobada social. Vigileu amb els dolents i potencieu els bons. I com sempre m'han dit a casa: Vigila amb tirar-te'n molts, que un dia no te'ls podràs aguantar. Encara que els que em conegueu una mica, sabreu que jo sempre he sigut més de rots!

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Hot Hot Heat - Harmonicas and Tambourines

Instruccions d'ús:

1.- Engegar els altaveus
2.-Pujar el volum tant com pogueu
3.-Fer espai al vostre voltant (com si anéssiu a jugar a tenis amb la Wii)
4.- Escolteu això i... let's dance!

Quin bon rollet... oi? : )

Curt Wilde

Velvet Goldmine va ser una peli que va passar totalment desapercebuda en el seu temps, cap al 1997, fet totalment injust perquè val molt la pena en molts sentits. Tractava sobre el fenòmen del Glam Rock, on el protagonista, Brian Slate (El Jonathan Rhys Meyers, que al video surt de públic amb els cabells llargs) és una super estrella del glam a qui se suposa que maten misteriosament al mig d'un concert. La peli reflecteix molt bé tot el rollo glam: sabates de plataforma, les plomes i les lentejuelas de brillants i sobretot el rollo ambigu entre gai i no-gai. Estaven tots ben sonats, però viure en aquella época deuria ser si més no com viure en un altre món com a més... brillant.

Els principis al món de la música de Brian Slate van ser molt xungus, era massa nyonyo i no tenia cap mena de futur... Fins que li va venir l'inspiració amb l'actuació del gran CURT WILDE... que és el gran l'Ewan Mc.Gregor, per si no us hi havíeu fixat ;) Salvatge, brutal.

Brian Slate (i jo mateixa mentres la veia al cine, i també la resta de vegades que l'he tornat a veure) és queda flipat amb allò... Ell que no cridava l'atenció de ningú quan pujava dalt d'un escenari, se li fa de día quan coneix a Curt Wilde, amb qui a part de tenir una relació d'allò més ambigua, l'ajuda a sortir de la normalitat i la mediocritat musical per anar directament a triumfar entre les masses del rollo Glam dels 70's. De mentres et van explicant els electro shocks patits per Wilde quan era petit, en una infància no precisament gaire convencional. I així acaba sent de gran. Molt del rollo Iggy Pop, en el qual es va inspirar el director, però sobretot molt boig.

Per si no veieu mai la peli sencera, quedeu-vos amb aquest troç, que no sé si és el millor, però si el més salvatge.

dijous, 9 d’octubre del 2008

Quillos


Advertencia: Post absolutament intolerant i feixista. Però què collons... això no és res públic, no he de ser políticament correcte i sé del cert que si teniu dos dits de front (o inclús amb un de sol), estareu d'acord amb mi!!!!



El fenòmen del quillo és ben curiós. És com anar per la vida dient "sóc gilipolles i me'n sento orgullós". Un quillo mai passarà desaparcebut de que és un quillo, això mai! Regla número 1 dels quillos: Que tothom sàpiga que ho ets. Ja de ben jovenet ha de donar pel sac amb la moteta de turnu (Regla número 2:Donar pel sac), que va com a molt a 40, però que genera més decibels que un fórmula 1, però clar... com van tant lents, el so infernal de la puta moteta dura segles, temps de sobres perque la teva agressivitat interior pugi fins límits insospitats i t'agafin ganes d'agafar una motoserra i matar-lo.

Regla número 3 dels quillos: Seguir donant pel sac quan tens 18 anys. Són terribles aquells individus de la mateixa espècie quillesca, però ja major d'edat... Ja no porten la moteta, porten el cotxe. El putu cotxe. No només fa ràbia el putu tunejat que els ha costat més pasta que el que pagaràs tu mai pel teu cotxe, si no que a més la seva puta merda de música entra per les teves orelles sense el teu consentiment, sense compassió, sense respecte... I torne'm-hi... ara ja no és una moto serra, ara ja directament tindries ganes d'ostiar-los amb les teves pròpies mans. Per que de veritat... jo si escoltés semejante tipus de música, em fotria vergonya!!!! Home! És com anar dient pel món, escolto merda i vull que tothom ho sàpiga i l'escolti! Va home va...

El més greu de tot plegat no és tot això, es que s'escampen com a mosques, estan per tot arreu... a més, semblen clònics, a mi em fan por i tot. En mataria a un i seria com els zombis, me'n sortiríen més i més per tots els racons... seria un no parar, mai acabaria d'exterminar-los.

No vull entrar ja amb una subespècie de quillot, que jo ja no ser si arriben a humà, més que res pel baix intelecte, més baix que el d'un mono suposo, que són els quillos fatxes. Els dels pantalons amb la bandereta, els de les ulleres aquelles Ray Ban al més pur estil Narcís Reyerta... Uff, qui pugui amb semejantes elementos una de dos: o és un d'ells, o és la persona més tolerant del putu món, cosa que crec... no existeix.

El món es seu, són els amos, aneu amb compte i mantingueu-vos lluny de motoserres, per si de cas.

dimecres, 8 d’octubre del 2008

PJ Harvey - Dear Darkness

Dear darkness Dear darkness

Won't you cover, cover... me again?

Dear darkness

Dear I've been your friend for many years

Won't you do this for me? Dearest darkness

And cover me from the sun

And the words tightening

The words are tightening around my throat

And, and...Around the throat of the one I love

Tightening, tightening, tightening

Around the throat of the one I love

Tightening, tightening, tightening

Dear darkness Dear darkness

Now it's your time to look after us

'Cause we kept you clothed

We kept in business

When everyone else was having good luck

So now it's your time Time to pay

To pay me and the one I love

With the worldly goods you've stashed away

With all the things you took from us

diumenge, 5 d’octubre del 2008

Funeral Home


Jajajaja... Que bo!!!!!

Vist a http://failblog.org Si si, un bon fail, jajaja

Ed Wood



Quatre anys després de la seva mort fóu considerat el pitjor director de cine de la história... El senyor Tim Burton va fer una peli sobre la seva vida amb molt d'encert. A partir del moment que Ed Wood va ser considerat pitjor director de la història del cine, per art de màgia, tot una colla de freakis el van començar a idolatrar... d'aquí que Burton li fés la peli.

Estava rodejat dels personatges més pintorescos que corríen per Hollywood, començant pel gran mestre Bela Lugosi, a qui va tenir el plaer de conéixer (a la peli del Burton, Wood es troba a Lugosi un bon dia dins unes pompes fúnebres emprovant-se taúds...).

Un lluitador de lucha libre calvo i gran com un armari, un vident friquíssim (que pel que sembla va ser qui va predir la mort de Kennedy), una vampira presentadora de tele en atur, i un gai que vol cambiar de sexe, representat pel Bill Murray, més que graciós. Tota aquesta colla de gent RARA, eren els que l'acompanyaven en els rodatges, a part de la seva novia, a qui les crítiques solíen deixar verda. El més raro de tots però era el propi Wood, que era un fanàtic dels jerseis d'angora i que es vestia amb roba de dona d'amagat, va combatre a la guerra amb roba interior femenina i mitges, patint per si el feríen ser descobert pels metges.

Filmaven pel carrer sense permisos i enganyant als productors fent propaganda del gran talent de Wood (fals) i dels millions de dólars que treurien amb les seves pelis de Terror...

No tenia ni un duru per fer pelis, però idees... moltes! Plan 9 from the outer space va ser produida ni més ni menys que per una església católica d'allà a Los Àngeles amb la condició de que tots els del rodatge (tots els freakis, lliutador, vampira, el Lugosi inclòs) passéssin pel baptisme, i que després del graaaan èxit que tindria la peli, amb els diners Wood fés 12 pelis sobre els 12 apóstols.

Evidentment mai es van arribar a fer, però Plan 9 si. Va ser passat 1956 quan Bela Lugosi ja havia mort. Wood va agafar unes imatges grabades on sortia Bela, de menys de cinc minuts, i trossos de filmacions antigues de la guerra, imatges de Buffalos, i les d'un pop a sota a l'aigua que se suposava que habia de fer molta por... Platillos volantes de plàstic, als que clarament se'ls veia el fil des d'on penajven (juas)... En fi, tot una série d'elements que caracteritzaven les seves pelis d'una manera tan cutre i especial que han fet que passés a la història.

El personatge de Bela Lugosi a la peli de Burton està més que ben aconseguit, és genial. És un vell que va tenir el seu moment de glòria en la història del cine, protagonitzant Dràcula, i que en la actualitat està arruïnat, sense feina i és adicte a la morfina. Malcarat però tendre. Trobar-se amb Ed Wood li va servir per fer alguna que altra peli més, amb poc encert, però el vincle creat entre ells dos penso que és lo més maco de la peli.


Us penjo ja per acabar el video de Bela Lugosi's Dead, cançó de 1979 que li van fer els Bauhaus en homenatge al actor. Probablement, la seva millor cançó, o si més no la més famosa.


White on white translucent black capes

Back on the rack

Bela Lugosi's dead

The bats have left the bell tower

The victims have been bled

Red velvet lines the black box

Bela Lugosi's dead

Undead undead undead

The virginal brides file past his tomb

Strewn with time's dead flowers

Bereft in deathly bloom

Alone in a darkened room

The count

Bela Lugosi's dead

Undead undead undead

dijous, 2 d’octubre del 2008

Totoro and Mei



Trobo aquesta imatge tan maca... El Totoro és un follet que viu al bosc, i dorm sota l'arbre més gran que hi ha. Només pot ser vist pels nens... La Mei es troba amb els Totoros petitets i els segueix per trobar-se amb el gran Totoro, que és mooolt gros, però que no li fa cap por. El Totoro és ben pelut, es nota que es tot mullit i tou, com un coixí : )
La cara de sorpresa que fa quan li toquen el nas és tan bonica, i la de la Mei és tendre... molt expressives... Això que "només" és un dibuix!