diumenge, 23 d’agost del 2009

Dorian, al fin!



Després de varios intents fallits de veure els Dorian que daten d'abril de 2008 ahir ho vaig aconseguir. Va ser al Cambrirock, un festival que es fa cada any al estiu a Cambrils i on recordo haver vist fa un any o dos al Muchachito i tal. Muchachito bombo inferno, si... Guai guai, si si... festa... bla bla bla... Comparat amb lo d'ahir, no hi havia color!!!
Els Dorian compartíen cartell amb Lori Meyers, molen, i amb el Macaco, que a mi, personalment, no em mola, però no entraré en detalls tampoc.
Aquí el que es tracta és dels Dorian, els fantàstics, sentimentals i profunds Dorian! Que van sonar de puta mare, que van sortir forts, amb ganes! Tot i només tocar aquella horeta justa, ja n'hi va haver prou.
Van començar amb Más problemas i això ja va ser un regal pels sentits. Te echamos de menos, tan lejos de ti, eeem.... la noche espiral, temazo! i algunes de les cançons del seu nou cd que encara no ha sortit però que pinta la mar de bé.
El video és un trosset de A cualquier otra parte. El cantant dels Dorian dalt del escenari mola molt, bueno... tots ells, i la noia.. amb el seu Mac damunt la taula també ^.^
Li dono un putu 10 al concert d'ahir, i espero tenir més oportunitats de veure'ls.
La crítica social no està limitada a un sol estil de música. Expressar sentiments es pot fer d'infinites maneres i jo em quedo amb la dels Dorian.