diumenge, 16 de gener del 2011

Orange vs. Movistar... Molt maco

Si. Encara estic igual. Sense internet a casa.
És curiós com una companyia com France Telecom, pugui posar-se d'aquesta manera per no perdre un client. Que us en ve d'un? Leave me alone!
No us ho perdeu, la última novetat és que a través d'una entitat verificadora externa a France telecom (que és Orange, que és Yacom) i externa a Movistar, certificarà que jo amb qui vull estar és amb Movistar.
És com al pati del col·legi, on els senyors Movistar i Orange s'estan estirant dels cabells tot dient "Ha començat ell! Ha començat ell!" Lo fort, és que jo, mentres aquests dos incompetents d'estiren dels pèls, estic amb el cul a l'aire.
I sóc jo qui al final ha de dir que es queda amb Movistar a algú imparcial perque els de France telecom deixin fer el tràmit a Movistar.
Tinc una por de la factura que pa qué... A saber que passarà.
Patètic.

dimarts, 11 de gener del 2011

Orange, vaya tela...

Masses coses. Això en comptes d'un blog comença a semblar l'asco de vida... En fi, aniré al gra per no allargar-ho gaire, perque la cosa té mooooolta tela.

Si us poseu en antecedents, posts anteriors, yacom's sucks and stuff like that suposo que no cal que digui que NO tinc internet a casa des de fot ja... sis putus dies. Cada dia que passa m'estimo més al meu iphone i al seu tethering i tinc més mania a les companyies, o millor dit LA puta companyia que és Orange.

Durant el suplici dels dies sense internet no he parat de rebre trucades de hoygans que em preguntaven si la meva línia de telèfon funcionava bé. Jo només feia que dir que perfectament però que féssin el putu favor d'enviar-me el router i donar-me d'alta de l'adsl.
Si si si, si si si... no se preocupe, bla bla bla. En dues, tres, no recordo les vegades, em deien grabar una "grabación de conformidad" per tirar endavant la portabilitat a TELEFÒNICA i que em poguessin enviar el router.
Ahir amb les pilotes inflades vaig engegar a la hoygan de turnu dient que no pensava grabar més putes grabaciones de conformidad i vaig trucar al 1004.
Cual fué mi sopresa quan el comercial (molt amable i cordial, i no és ironia) em va dir que no em podia tramitar l'alta a l'adsl de Telefònica perque segueixo constant a France telecom, que és Yacom, que és Orange.
Com que a Orange? Li vaig preguntar si això era normal, jo havia tramitat la portabilitat d'Orange (yacom) a Telefònica i en cap moment m'havia fet enrrera. Llavors? Com pot ser que France Telecom (és a dir, Orange) tingui "segrestat" el meu adsl???
La única resposta va ser que "hi ha companyies molt incompetents" i que ja m'ho resoldríen.

Pensant pensant vaig recordar que en una de les trucades em van dir que "llamamos de la companyia de telefonos" al preguntar si eren Telefònica i dir-me que si, qui s'havia de pensar que al igual, no ho sé del cert, eren els d'Orange i jo, ruc de mi, vaig fer una grabació de conformitat amb Orange i no amb Telefònica.
És molt extrany rebre tantes trucades preguntant per la línia fixa i que en tants dies no m'enviin el router ni em donin d'alta d'internet.
Crec que va pasar això. Ja us dic que no ho puc assegurar del cert però molt em temo que em van fotre una pirula i Orange m'ha segrestat l'internet, deixant a Telefònica sense poder-me donar d'alta.
A l'espera de la trucada del 1004 dient que està tot resolt, em conecto amb el meu estimat iphone, gràcies oh iphone, oh gràcies.
End of story and to be continued... per desgràcia.

SEGONA PART!
Aquí si que seré breu... Si no us fareu la pixa un liu xD Que és normal eh? Jo me la faig fins a tal punt que quan parlo amb ma mare ja li dic "si quiere que venga a comer pulse 1..." (xist).

Línia móvil. Típic, vale? Portabilitat a Orange (si, els meus amics... però llavors no es havia conegut tant íntimament...) perquè em donen l'iphone 4 més baratet que Movistar.
Ok. Quedem que avui 11 de Gener m'enviaran l'iphone i tot guai.
Típic també, em truca Movistar, em fa millor oferta dic que ah, vale i cancelo la portabilitat quedant-me amb els meus amics Vomistar de sempre. Adéu Orange, lo siento!
Però sabeu que m'han fotut els d'Orange a veure si colaaaa? Si! Avui un missatger ha trucat a la porta de casa portant-me un flamant iphone 4!
L'he engegat, evidentment. WTF????? I si me'l arribo a quedar què? Ah és clar, llavors sóc Orange no? VERGONYÓS!!!

Vigileu amb els senyors naranjas... Tenen unes tàctiques comercials una mica retorçades per atrapar la gent a la seva companyia.
I ara si que ja acabo amb la moraleja de más vale loco conocido que sabio por conocer. Encara que els amics taronges de sabios res, el que són és massa listos!

FUCK OFF!


dissabte, 8 de gener del 2011

Què és la música de merda?



A vegades pequem de bocamolls, sense pensar que el nostre bocamollisme pot ofendre a algú.
I a mi se'm dóna per bocamollitzar bastant sovint via twitter, facebook... i està clar, al món "real".
L'ofensa depèn en gran part de la sensibilitat que tingui pel tema el receptor de la teva bocamollada. Fet que molts cops, si la sensibilitat és elevada, et fa veure lo bocamoll que ets o et converteix en bocamoll sense voler ser-ho.
Dit això. Adevertència: Aquest post pot ser molt bocamoll.

Música de merda o, altrament dita, música que jo NO escolto. Pam! Hi ha qui pot pensar que escolto música de merda, però evidentment està equivocat (JUAS! Nazi, nazi... això ha sonat nazi).
Et pot no agradar la música que escolto, però no seria en cap cas música de merda.

Segurament acabaré per no explicar-ho explícitament. De fet, no en tenia cap intenció pel rollo de no ofendre i tot plegat, però necessitava un títol amb ganxo pel post xD

Seguim... (Masses incisos veig jo per aquí...)

L'hàbitat natural de la música de merda (MDM) són llocs tals com discoteques (Pont aeris, metros, Digitals, bla bla bla...), teles xungues (40 latino, for example...) i ràdios amb molta audiència (40 principales).
La MDM també habita dins els cotxes dels quillos, en la seva vessant més molesta. Quan la MDM es troba en su salsa sona fort, a tot arreu, quan menys t'ho esperes... Ja sigui al cotxe dels quillos o al Nokia del Hoygan que et passa pel costat al carrer. Aquesta última, a mi personalment, no només em molesta de manera auditiva, sinó que a sobre em dispara els instints més Dexterians.

El més dramàtic de la MDM és que els seus oients se'n senten tant orgullosos que creuen que els demés mortals lliures de MDM i amb criteri musical (com ara jo xD) estem feliços de que la comparteixin amb naltros, creient que ens fan un favor i que a ulls nostres, són persones super cools.

Generalment, no sempre, qui dóna la cara en una cançó de merda, canta o fa veure que toca, no és qui ha fet la cançó. Generalment, la MDM surt del caparró, ment brillant, o geni de fer diners que pertany a una discogràfica i que sap que combinant amb gràcia una cara, unes notes i una lletra absurda es farà d'or gràcies als milers d'atontats que no saben tenir un bon criteri musical. I generalment, la majoria de MDM d'un mateix gènere sonen IGUAL.

Algú pot escoltar música que jo no escolto, sense ser MDM. Per exemple... eeeem... jo que sé! Bruce Springsteen o... Extremoduro mateix! Molt evident que no són MDM's, oi?
Per entendre'ns, no ho escolto, però quan ho escolto no em surt urticaria i inclús m'agrada.
Es detecta una MDM quan t'incomòda, et molesta i inclús, t'irrita o et fa explotar el cervell. És una MDM quan et venen ganes de dir-li al oient "gilipolles" o ja directament "tiu, no et fot vergonya escoltar aquesta MDM?"

En definitiva, estic convençuda que si no escolteu MDM m'esteu entenent, i si n'escolteu poden passar dues coses:
1. Penseu que no m'explico.
o 2. Teniu ganes de partir-me les cames.

En tot cas i per sort, des d'aquí no arribeu a poder fer realitat la opció 2. Això si, no tinc filtre pels comments o sigui que us podeu despatxar a gust.

A tots, molt amables de llegir el meu blog i visca la música!


divendres, 7 de gener del 2011

What the fuck is going on? Yacom sucks - Part 2

I la història amb les companyies de telèfon no acaba on va acabar el meu post anterior.
Esperant per la portabilitat a Timofónica, la meva wifi, que vès a saber on havia anat, va tornar. Pam! No tinc explicació pel fenòmen, igual va anar a veure món i quan se'n va cansar va decidir que era amb mi, que sóc qui la pago, amb qui havia d'estar. O igual és que Yacom són tant sumament inútils i incompetents que el que tenia era la xorrada més gran de la història de les wifi's que fugen i simplement no calia fotre tanta perafernàlia per solucionar-ho.
Superant encara el cabreig inicial, ahir en vaig pillar un altre que encara em dura i que em durarà fins que soni el timbre i em donin el maleït nou router.
Em truquen del 1004 per informar-me que la portabilitat serà efectiva el dia 7 de Gener, avui. Però ahir se'm presenta aquí un hoygan de timofónica amb un aparatet dient que ve a instal·lar-me la línia. Bé. Bueno. Vale. De acuerdo.
Li pregunto si afectará al meu internet. Em diu hoyganísiticament que no i quan el paio acaba, em diu que se'n va i que fins que no tingui el router no només no tinc internet, sinó que tampoc tinc línia de telèfon.
WTF putu paio???? Entonces a que coño has venido? A dejarme con el puto culo a l'aire?
Pues si. I aquí estic. Contectada pel tethering del iphone (oh gràcies, iphone) esperant a que el putu router aparegui per la porta, com va aparèixer en el seu dia la meva missing wifi.
Quin coi de servei és aquest? Un servei en el que es presenten a casa teva un dia abans del que havies acordat per tallar-te la línia? A més, el putu dia de reis, que és FESTAAA?
Amb un parell d'ous, clar que si. Trucaré al 1004 en breu. Estic a l'espera... a l'espera de la bona voluntat del missatger.

Realment, tot plegat, deixa molt que desitjar.

.: ACTUALITZACIÓ 7/1/2011 11:46h :.

Segons el 1004 no saben que va fer el tècnic ahir a casa meva. La qüestió és que la va liar i m'envien un altre paio. En 48 horas... 48 horas? Que fort.
To be continued...