dimarts, 11 de gener del 2011

Orange, vaya tela...

Masses coses. Això en comptes d'un blog comença a semblar l'asco de vida... En fi, aniré al gra per no allargar-ho gaire, perque la cosa té mooooolta tela.

Si us poseu en antecedents, posts anteriors, yacom's sucks and stuff like that suposo que no cal que digui que NO tinc internet a casa des de fot ja... sis putus dies. Cada dia que passa m'estimo més al meu iphone i al seu tethering i tinc més mania a les companyies, o millor dit LA puta companyia que és Orange.

Durant el suplici dels dies sense internet no he parat de rebre trucades de hoygans que em preguntaven si la meva línia de telèfon funcionava bé. Jo només feia que dir que perfectament però que féssin el putu favor d'enviar-me el router i donar-me d'alta de l'adsl.
Si si si, si si si... no se preocupe, bla bla bla. En dues, tres, no recordo les vegades, em deien grabar una "grabación de conformidad" per tirar endavant la portabilitat a TELEFÒNICA i que em poguessin enviar el router.
Ahir amb les pilotes inflades vaig engegar a la hoygan de turnu dient que no pensava grabar més putes grabaciones de conformidad i vaig trucar al 1004.
Cual fué mi sopresa quan el comercial (molt amable i cordial, i no és ironia) em va dir que no em podia tramitar l'alta a l'adsl de Telefònica perque segueixo constant a France telecom, que és Yacom, que és Orange.
Com que a Orange? Li vaig preguntar si això era normal, jo havia tramitat la portabilitat d'Orange (yacom) a Telefònica i en cap moment m'havia fet enrrera. Llavors? Com pot ser que France Telecom (és a dir, Orange) tingui "segrestat" el meu adsl???
La única resposta va ser que "hi ha companyies molt incompetents" i que ja m'ho resoldríen.

Pensant pensant vaig recordar que en una de les trucades em van dir que "llamamos de la companyia de telefonos" al preguntar si eren Telefònica i dir-me que si, qui s'havia de pensar que al igual, no ho sé del cert, eren els d'Orange i jo, ruc de mi, vaig fer una grabació de conformitat amb Orange i no amb Telefònica.
És molt extrany rebre tantes trucades preguntant per la línia fixa i que en tants dies no m'enviin el router ni em donin d'alta d'internet.
Crec que va pasar això. Ja us dic que no ho puc assegurar del cert però molt em temo que em van fotre una pirula i Orange m'ha segrestat l'internet, deixant a Telefònica sense poder-me donar d'alta.
A l'espera de la trucada del 1004 dient que està tot resolt, em conecto amb el meu estimat iphone, gràcies oh iphone, oh gràcies.
End of story and to be continued... per desgràcia.

SEGONA PART!
Aquí si que seré breu... Si no us fareu la pixa un liu xD Que és normal eh? Jo me la faig fins a tal punt que quan parlo amb ma mare ja li dic "si quiere que venga a comer pulse 1..." (xist).

Línia móvil. Típic, vale? Portabilitat a Orange (si, els meus amics... però llavors no es havia conegut tant íntimament...) perquè em donen l'iphone 4 més baratet que Movistar.
Ok. Quedem que avui 11 de Gener m'enviaran l'iphone i tot guai.
Típic també, em truca Movistar, em fa millor oferta dic que ah, vale i cancelo la portabilitat quedant-me amb els meus amics Vomistar de sempre. Adéu Orange, lo siento!
Però sabeu que m'han fotut els d'Orange a veure si colaaaa? Si! Avui un missatger ha trucat a la porta de casa portant-me un flamant iphone 4!
L'he engegat, evidentment. WTF????? I si me'l arribo a quedar què? Ah és clar, llavors sóc Orange no? VERGONYÓS!!!

Vigileu amb els senyors naranjas... Tenen unes tàctiques comercials una mica retorçades per atrapar la gent a la seva companyia.
I ara si que ja acabo amb la moraleja de más vale loco conocido que sabio por conocer. Encara que els amics taronges de sabios res, el que són és massa listos!

FUCK OFF!


2 comentaris:

Eli ha dit...

T'explico jo una taronjada?
Fins fa poquet jo estava amb Yacom, però a l'abril vaig decidir fer una portabilitat... on? doooons a Orange!
Ja sabia que eren la mateixa companyia però com que estan segmentats la portabilitat l'has de demanar igual. Fins aquí tot ok. Maco, eh? dons pera que això continua... a tot això, arribem a l'estiu i llavors m'adono que no només Orange em cobra per l'adsl sinó que yacom no ho ha deixat de fer encara!
Vaig trucar a atenció al client de Yacom (para más inri, em va sortir la mateixa musiqueta que els anuncis l'Orange, la de "lolilolilo la chica de ayeeeeer!") i uns dels hoygans em va dir que no s'havia fet cap portabilitat i que (tal qual ho escric) "señoritaaa usted no lo ha hecho bien, o puede que ni lo hiciera...". Total, truco a Orange i altre cop "lolilolilolilooo la chicaaaa de ayeeer" dient-me que el problema era de yacom, que no m'havien volgut donar de baixa.
Tot aquest show s'ha sol·lucionat amb... reeees, quatre trucades de mitja hora cada una... i "mantengase a la espera" i "loliloliiilooooo!" i "un momento por favor" i més "loliloliloooo!!".
Total, que la setmana passada vaig rebre els diners...
Colla de lladrucs!

Maybe someday ha dit...

Toma taronjada!
FLIPO MIL!!!!!!!! O_O
I si... lalilo lalilo la chica de ayer... grmpffff adkkdjsifffodosjdasdaksdlksdkfkdjfjjjkk >_<