diumenge, 26 de desembre del 2010

Yacom sucks!

Fa temps que no despotrico de res, ni windows, ni Vomistar, ni res de res semblant... Potser és que feia temps que ningú me'ls inflava, o que em trobava en fase "bah..." Qui sap. Però ha arribat l'hora de la despotricamenta i l'elegit per l'ocasió té un nom: YACOM.
Yacom... amb aquest nom i sent els fillets petits d'Orange, oh ilusa de mi, era qüestió de temps que em donéssin pel saquet.
Cansada fa uns mesos de parlar més amb el departament de reclamacions de Timofónica que amb la meva pròpia mare, em vaig decidir a cambiar a Ya-etdonarempelsac-com.
Molt maco tot al principi, més barato i tot bé. Fa uns dies la meva senyora wifi em va començar a demanar el password per entrar. Password que evidentment ja tenia introduït i més que sabut per la meva wifi. Però bueno, me'l demana, jo el poso. I oh sorpresa: "Conection timeout".
Truco a Ya-etdonarempelsac-com i després de cambiar toooota una serie de paràmetres fantàstics del meu router em pregunten que quin sistema operatiu faig servir. Literalment em van preguntar si tenia 1. Vista 2. XP 3. W7...
- No no, señora, funciono con Mac.
- Que?
- Mac. Apple...
- Ah bueno, en este caso el problema le viene de un conflicto con la targeta wifi de su mac. Llame a un técnico para que se lo solucione.
- Perdón? Ténico? No es usted el técnico solucionador de problemas?
- Ya (com), però es que no damos soporte para Mac.
Automàticament els meus ous (que no tinc, sentit figurat) van passar d'estar així oo a estar així OO.

Els hi dic de tot. Me comprenden como siempre. Penjo. Em cabrejo sola. Torno a trucar. Amb el segon operador no vaig tenir més sort. Em podia conectar per cable però la meva wifi seguía morta. El senyor (en aquest cas, senyor) va tenir la brillant idea de fer-me resetejar el modem "pero si lo hace se cortará la llamada" Bueno. Estupendu. Penjo. Resetejo. Res. Em cabrejo jo sola. Torno a trucar.
El tercer operador em va fer cambiar més paràmetres del normal, tot perque al final em digués que bueno, que si por cable va pues... Res.
I aquí em teniu, conectada via cable cagant-me en sa puta yacommare. no m'han sabut arreglar el problema, no tinc wifi i a sobre resulta que segons la inútil de turno, el problema és del meu Mac.
Portabilitat cap a Timofónica (o Vomistar, com li vulguin dir), que seran tot lo inútils que voldreu, però mai m'han deixat amb el cul a l'aire d'aquesta manera tant descarada.

Des d'aquí espero que us hagi arribat el meu missatge.
Si, tot són uns inútils bla bla bla... però: No us feu mai de yacom.
Més val incompetent conegut, que retrassat mental per conèixer.

6 comentaris:

xevi ha dit...

Ets genial !!! Em pixo de riure quan llegeixo aquests posts teus !!!

Anaïs ha dit...

Genial!!! Post genial, tot i que sap greu la causa.

Jo em vaig canviar a Orange unes setmanetes després de comprar-me el mac (tinc el mateix que tu, un MacBook Pro) i em van dir per telèfon ''instale su router en Windows porque en Mac no se puede''.

I jo: ''Oiga, que es un Apple, no un ordenador extraterrestre. Usted no tiene ni idea de esto verdad?'' I em va dir: ''Yo sólo sé lo que me han dicho en formación''.

ET FELICITO FILL. Quin puto problema ha de tenir el Mac? Es un ordenador from outer space o què? I tot per no reconèixer les seves cagades!!!

holasoclamarta ha dit...

Juas, Anaïs... pel que es veu si que hi ha algun extraterrestre suelto, però crec que són ells!
Santa paciència. Putus inútils i, ja que hi som posats, putu país!
Gràcies pels comments, macos!

Naoj ha dit...

prima!!!

jo fa molts anys (uns 10) vaig tenir una enganxada forta amb yacom... fins que vem arribar als tribunals...

saps qui va guanyar? doncs jo. (Pels meus oo...

pero despres jo tenia un domini amb yacom comprat (esigual.com) i mel van tenir segrestat durant un temps per culpa d'unes actualitzacions de DNS... vaig arrencar una altra demana... pero automàticament quan els va arribar el burofax... ciao tot dolucionat...

consell: quan truquis sempre has de dir que tens un sistema de grava la trucada i si et pregunten per qué..
primer els dius que son coses de la feina que si tal que si pascual (per que no tallin la trucada)

després sempre has demanar el numero d'operador.

i després quan t'hagis cag*** amb tot els dius que la gravació de la trucada era "per si em dones un mal servei jo hutilitzare com a prova devant d'un jutge"

i patam!!!

Anna (@ultrasonica) ha dit...

ufff quina gent!

jo tenia ya.com amb un mac des del 2002 fins al 2009 i ja et dic que era perfectament compatible...

ara, sort per poder-hi contactar... una vegada el router es va fregir (era de cable) i els vaig trucar per a que m'en enviessin un de nou però que fos wifi.

Em van dir que no, que m'enviarien el mateix XD ja els veig buscant pel magatzem un router de 5 anys d'antiguitat... al final va arribar i evidentment, era wifi :-P

holasoclamarta ha dit...

Gràcies pels comentaris i les vostres històries! Visto lo visto, FLIPO!!!