dijous, 24 de desembre del 2009

Fuck windows!

Obro els ulls un bon dia i veig la llum.
És curiós com amb tan de temps de cagar-me en Windows, no hagués intentat mirar més enllà... Suposo que és part del come coco que portem tots ja desde anys. Arrosegant el vici que els ordinadors són Windows, i que qualsevol cosa diferent a això és algo raro dels yanquees o dels grans experts en la matèria.
Doncs no senyors no!

La llum té nom i el seu nom és UBUNTU!


No em posaré a explicar de manera tècnica i en plan pro que és Ubuntu, bàsicament perque no en sé xD El que si us diré, amics meus usuaris de Windows, és que hi ha sortida per aquell infern d'actualitzacions i feina absurda anomenat Windows, hi ha sortida! Hi ha alternativa!

Ubuntu és software lliure, dit en altres paraules i utilitzant la paraula màgica que a tots ens agrada... és GRATIS! Potser els usuaris de Linux se'm tiraran al coll per dir això però, penso que Ubuntu és sistema Linux (o Unix...) pels tontos! És a dir, amics... si jo puc funcionar amb Ubuntu, tu per què no?

La principal ventatge del Ubuntu és: QUE NO ÉS WINDOWS!
Ràpid i pràctic. Sense òsties, sense històries rares de updates, de reinicios, de... espere mientras se buscan soluciones a los problemas de su equipo, sense constants "acceptar/permitir" per tot!


Així doncs...
ALCEU-VOS! REBELEU-VOS!

Un món millor és possible...


So say we all

10 comentaris:

Rober ha dit...

Bueno, voy a intentar complementarte el texto ;)

Yo he de decir que hace 3-4 meses usaba Windows casi completamente pero empecé a instalar Debian (Ubuntu en realidad es una "Debian preconfigurada") en el portatil y es posible que pase ya todos los pc's a linux.

Linux en realidad tiene una dificultad relativa. Una Ubuntu basada en gnome es muy intuitiva, pero claro, segun lo que quieras tocar.

Por ejemplo, para montar un disco duro externo en NTFS, configurar alguna que otra tarjeta wifi o para reparar Grub las he pasado canutas.

Ahora Marta, empezaras a descubrir a manejar terminales, ''sudo'', ''nano'', y a respectar las mayusculas de las minusculas jijijiji ;)

Pero lo bueno que tiene linux es que como dices tu, es Gratis, pero no solo eso. Es "Abierto", por tanto, tienes a un monton de gente que te puede echar un cable en foros, o seguro que buscando en google alguien ha tenido el mismo problema que el tuyo (y si he encontrado yo solucion para EnergyXT, fijo que hay para todo)

Y lo que si he visto es que entre usuarios linux hay muy buen rollo, porque hasta el mas ''inexperto'' puede echar un cable.

Asi que de nuevo, bienvenida a este mundo de pinguinos, y si necesitas algo ya sabes por donde encontrarnos ;)

Que disfrutes! Y que pases un buen dia! =)

Unknown ha dit...

Cuidaooo que me los vas a asustar con tantos datos!
Gracias por el comentario :D y por la bienvenida al mundo Linux!

And remember...
Fuck Windows! xD

Anònim ha dit...

Només t'ha faltat dir AMEN!!

aniol ha dit...

Com et vegi el Richard Stallman dient que "programari lliure=gratis"... xD Però perquè enganyar-nos, si jo vaig provar Ubuntu va ser perquè era gratuït.
Ara només et queda triar entre la UCE o la gran USE.

lonlilon ha dit...

En Rober té raó, la comunitat d'usuaris de linux i en particular la d'Ubuntu (i ho dic jo que utilitzo una altra distribució xD) és molt d'ajudar als nouvinguts, i hi ha molts fòrums de consulta i manuals, perquè interessa que arribi a quanta més gent millor.

Salutacions i ànims ;-D

Uo, m'ha semblat veure un Totoro! ^____^

Oriol ha dit...

Bé, felicitats per haver donat el pas. Jo faig servir la variant UNR per al meu netbook i n'estic contentíssim. Això si, quan tens un problema les pases canutes una bona estona. Però per als no iniciats hi ha dos avantatges a tenir problemes en Ubuntu davant de tenir problemes amb Windows:
El primer és que una cerca a Google amb els termes adeqüats et porta a la solució ràpidament. A més sempre hi ha gent disposada a ajudar perquè han passat el mateix problema que tu.
El segon avanatge i el més important per a mi es que la solució mai és "formatejar i instal·lar de nou". La majoria de Unix, un cop funcionen tal com vols quasi mai dónen problemes.

Ah, i coincideixo amb el comentari de l'Aniol: com en Stallman s'assabenti del teu "programari lliure = gratis" ja veuràs.

JordiPM ha dit...

A veure si el 2010 es converteix en l'any de la gran revolució Linux!

Unknown ha dit...

Jo fa un any que vaig deixat el Fucking Windows enrere i cada dia me n¡alegro més de la decisió que vaig prendre!!!

El Mac va de meravella i de moment no m'ha donat cap tipus de problema

esmarcat ha dit...

Genial post!!
@JordiPM jo també espero que l'any 2010 sigui l'expansió del Linux però tinc la sensació que els Mac tindran més éxit.

Ch0y4n0 ha dit...

GNU/Linux te permite hacer cualquier cosa que Windows nunca te dejaría hacer...
Antes de estudiar este sistema operativo, ya lo usaba por pura afición y vocación, nunca me he arrepentido.
Y menos ahora que actualmente están simplificándolo de tal manera para que un usuario sin conocimientos también pueda instalarlo y utilizarlo sin complicaciones. Eso hace unos cuantos años era algo que poca gente se podía permitir hacer :P