diumenge, 22 de març de 2009

Serie de series


* NO conté espoilers *
Després d'haver vist Six feet under, dubto molt que mai trobi una serie tan bona i tan completa com aquesta, però mica en mica, em vaig obrint a noves possibilitats.
Quan vaig acabar Six feet under vaig entrar en profunda depressió, i més veient l'últim capítol, el més impactant que he vist mai en una serie i que em va deixar realment tocada. Però la vida continua, i hi ha més peixos al mar i tot això, o sigui que vaig deixar de banda la meva profunda depressió, i tot i que mai oblidaré a la familia Fisher, vaig haver d'optar per tirar endavant amb altres series. Vaig tenir sort de triar bé. La següent que em va captivar va ser Dexter, un assassí en serie encantador, que podria ser perfectament qualsevol dels teus amics, veïns o companys de feina. Però Dexter té 3 temporades, i quan me les vaig acabar i fins que arribi a la quarta vaig donar una oportunitat a una altra serie: Lost. Uff.. Lost... qualsevol cosa que pugui dir em quedaria curta, perque està tan ben feta que fa por. Quatre temporades que ja m'he polit i ara a per la cinquena, que encara està en emissió, i que he d'esperar als divendres a que surti un nou episodi. Rebuscada, inquietant i gairebé perfecta (la perfecció absoluta només l'assoleix Six feet under, jeje).
I ara... doncs entre que Dexter no apareix de moment i Lost només surt els divendres doncs... m'he de tornar a buscar la vida amb noves sensacions. He escollit per la ocasió Fringe, de la que només he vist el pilot. Ha estat escollida per ser del J.J Abrams, autor de Lost, i realment se li veu l'aire del autor tot i no tenir res a veure en quan a temàtica. True blood també serà de visió obligada per mi per ser del Allan Ball, autor de A dos metros bajo tierra, i estic a punt per començar-la també.
I bueno, a part de True Blood i Fringe doncs què més? The Big bang theory per passar l'estona, i una serie nova d'un paio així com a mig científic en plan comedia que es diu Better off Ted. Ah, també he pensat en Bones i potser The Sopranos, de la que se'n parla sempre molt molt bé.
L'oferta no te l'acabes, però abans de començar-ne qualsevol sempre m'ho penso i m'ho repenso.
Lluny queden els temps en que la cosa de les series era per la tele.
Adéu tele, hola món pràctic de les series per internet!
Us deixo que he d'anar a veure Fringe...

Enllaços útils:
http://www.seriesyonkis.com/ Per veure series online, o descarregar-les desde Megaupload
http://eztv.it/ Torrents per descarregar, últims capítols de series acabats de sortir del forn
http://www.solosubtitulos.com/ Descàrrega de subtítols