diumenge, 7 de setembre del 2008

The chemical brothers

Hey Girls Hey boys que els nostres estimats germans químics han tret un recopilatori sense desperdici fa 4 dies!!
I direu... si bueno, un recopilatori... pse! i siiii vaaale... és només un recopilatori, però... a falta de pan buenas són tortas! Ademés... les meves orelles chemicaleres han pogut apreciar certes variacions en les cançons... Seeee... ; )
A Believe li costa arrencar... i el moment de subidón no ens el donen fins ben cap al final de la cançó (hou!), està cambiada però mola moltíssim! És com aquell esternut que no acaba d'arribar i al final et dona el plaer de manifestar-se. A Do it again, al començament ja van a saco amb el Huh! (uff, aquell pallasso...) i que més... que més... Tenim Out of Control, un clàssic de quan els germanets començaven, o Block Rockin' beats, que potser és de les primeres que vaig sentir seves farà ja més de deu putus anys crec (OMG com passa el temps), confonent-los probablement per Prodigy, no recordo massa... oooh, que tiempos aquellos eeh ;)
Star guitar, Saturate, Galvanize... Don't hold back! My finger is on the button!!
Després amb el recopilatori i per als més llistillos i hàbils amb l'emule tenen un cd de bonus tracks que es diu Electronic battle weapon! Machacon a més no poder però moooolt guai. Se li ha de donar temps, i escoltar-lo més d'un cop, després ja es converteix en adictiu (La veritat és que no se'm acudeix cap música de fons millor per acompanyar els vint-i-cinc minuts que passo assecant-me els cabells) Us recomano la Electronic battle weapon número 10, Midnight madness, la deixo penjada... Un consell? volum alt :D
Ah se'm oblidava amb l'emoció, ehem.. el cd es diu Brotherhood.




Per si no la podeu escoltar
http://www.goear.com/listen.php?v=2a1e79e

1 comentari:

ign74 ha dit...

eiii.. merci!!.. no en tenia ni idea!! ara mateix quan arribi a casa poso a bai... ehem.. ara me'l vaig a comprar...!! ;)