dimecres, 10 de setembre del 2008

Aromaterapia

Creieu en la Aromaterapia?
Jo tot el que sigui "creure" no m'acostuma a agradar, però sí sóc la típica obsessa per les olors que em recorden a coses tan abstractes com l'olor a estiu, l'olor a nadal, l'olor a quan era petita i anava al cole, l'olor d'aquella colonia que et posaves per nar de festa quan eres més jove, l'olor a tal, l'olor a qual... Penso que certes olors ens fan sentir bé (La de flors quan vas pel carrer, la de terra mullada quan plou, la de la colonia que t'acabes de comprar i t'ha costat un ronyó...) I també penso en les que ens fan sentir malament (L'olor a petroquímica, l'olor de quan algú acaba de cagar, l'olor a fregidots de bareto xungu...) En fi, que encara que no ho sembli, tenim una mena de biblioteca d'olors dins del nostre interior que en qualsevol moment ens poden recordar coses amb un luju de detalls que potser ni una foto en seria capaç.
Doncs bé, aquí teniu una mostra de fins on pot arribar l'Aromaterapia: Terapia en forma d'aroma pels atacs de pànic.
De la mateixa manera que tots tenim nas per poder olorar, doncs coi...tots hem tingut alguna vegada un atac de pànic!
I jo, aquí present, patint l'efecte Teletienda, que et fa creure que tens necessitats de comprar els articles que ells t'ofereixen, tot i sabent que podries viure perfectament sense ells i sense voler semblar que em deixo menjar la bola indiscriminadament per tot el que la societat de consum m'ofereix... He de confessar-vos que...
Vull aquesta espelmeta!!!!
I consti que no és que estigui tenint un atac de pànic, però , quina gràcia d'espelmeta, jo la vull, jo la vull... La trobo absolutament genial!
Ah! també n'hi ha per si ets un hipocondríac, per si tens adicció a la feina, la cafeïna o al mòbil i una pel pànic a fer anys, en fi, tot tipus de neures humanes! Vosaltres mateixos... és més barato que un psicòleg, fijo! i igual de poc efectiu ; )
Vist a (como no):

1 comentari:

Roger ha dit...

Genial!! Olor de Nadal! Olor de "han passat els Reis"; olor de terra mullada, olor de primer dia de cole, i olor a primer dia de vacances! Olor a "m'agrada aquesta noia", la caseta quan eres petit, olor bebé, olor a aquella vegada a Ripoll que vas caure de la bicicleta del teu cosí, l'olor dels seus cabells...
Sempre he cregut que el sentit de l'olfacte és el que més ràpidament està lligat a la memòria i, a sobre, a moments super concrets de la nostra vida que, si no fos perquè acabes de sentir una olor que t'hi ha fet pensar, no haguessis recordat mai més.

Per cert, l'olor de jasmí és l'olor dels meus estius a la caseta a tarragona quan tenia de 4 a 5 anys...
Compra't l'espelma!!! jo estic a punt de picar amb el Jess extedender alarga penes! que fa pujar l'autoestima molt més ràpid i barat que un psicòleg!!