dissabte, 8 de gener del 2011

Què és la música de merda?



A vegades pequem de bocamolls, sense pensar que el nostre bocamollisme pot ofendre a algú.
I a mi se'm dóna per bocamollitzar bastant sovint via twitter, facebook... i està clar, al món "real".
L'ofensa depèn en gran part de la sensibilitat que tingui pel tema el receptor de la teva bocamollada. Fet que molts cops, si la sensibilitat és elevada, et fa veure lo bocamoll que ets o et converteix en bocamoll sense voler ser-ho.
Dit això. Adevertència: Aquest post pot ser molt bocamoll.

Música de merda o, altrament dita, música que jo NO escolto. Pam! Hi ha qui pot pensar que escolto música de merda, però evidentment està equivocat (JUAS! Nazi, nazi... això ha sonat nazi).
Et pot no agradar la música que escolto, però no seria en cap cas música de merda.

Segurament acabaré per no explicar-ho explícitament. De fet, no en tenia cap intenció pel rollo de no ofendre i tot plegat, però necessitava un títol amb ganxo pel post xD

Seguim... (Masses incisos veig jo per aquí...)

L'hàbitat natural de la música de merda (MDM) són llocs tals com discoteques (Pont aeris, metros, Digitals, bla bla bla...), teles xungues (40 latino, for example...) i ràdios amb molta audiència (40 principales).
La MDM també habita dins els cotxes dels quillos, en la seva vessant més molesta. Quan la MDM es troba en su salsa sona fort, a tot arreu, quan menys t'ho esperes... Ja sigui al cotxe dels quillos o al Nokia del Hoygan que et passa pel costat al carrer. Aquesta última, a mi personalment, no només em molesta de manera auditiva, sinó que a sobre em dispara els instints més Dexterians.

El més dramàtic de la MDM és que els seus oients se'n senten tant orgullosos que creuen que els demés mortals lliures de MDM i amb criteri musical (com ara jo xD) estem feliços de que la comparteixin amb naltros, creient que ens fan un favor i que a ulls nostres, són persones super cools.

Generalment, no sempre, qui dóna la cara en una cançó de merda, canta o fa veure que toca, no és qui ha fet la cançó. Generalment, la MDM surt del caparró, ment brillant, o geni de fer diners que pertany a una discogràfica i que sap que combinant amb gràcia una cara, unes notes i una lletra absurda es farà d'or gràcies als milers d'atontats que no saben tenir un bon criteri musical. I generalment, la majoria de MDM d'un mateix gènere sonen IGUAL.

Algú pot escoltar música que jo no escolto, sense ser MDM. Per exemple... eeeem... jo que sé! Bruce Springsteen o... Extremoduro mateix! Molt evident que no són MDM's, oi?
Per entendre'ns, no ho escolto, però quan ho escolto no em surt urticaria i inclús m'agrada.
Es detecta una MDM quan t'incomòda, et molesta i inclús, t'irrita o et fa explotar el cervell. És una MDM quan et venen ganes de dir-li al oient "gilipolles" o ja directament "tiu, no et fot vergonya escoltar aquesta MDM?"

En definitiva, estic convençuda que si no escolteu MDM m'esteu entenent, i si n'escolteu poden passar dues coses:
1. Penseu que no m'explico.
o 2. Teniu ganes de partir-me les cames.

En tot cas i per sort, des d'aquí no arribeu a poder fer realitat la opció 2. Això si, no tinc filtre pels comments o sigui que us podeu despatxar a gust.

A tots, molt amables de llegir el meu blog i visca la música!


5 comentaris:

Xevi ha dit...

Tan diver com sempre tu !!!

Kevin ha dit...

Visca!

De fet, podríem definir la música de merda com a música que hi ha als cotxes dels quillos i que sonen pels altaveus dels mòbils al Metro o al tren.

Lo altre, podríem dir-ho així, es salva. O no. No sé. Bé, ja m'has entès, no? Doncs això.

Dani Ferrer, 'L'últim Liberal' ha dit...

Senyoreta,

Et segueixo per un tweet d'algú que deia que et necessitava per fer un escrit a un proveïdor poc atent d'internet.

No m'has defraudat. Es veu que et t'agrada la brega, negre sobre blanc, és clar.

Aniré visitant el teu bloc, però sobretot, no pateixis pels incisos, al contrari, volem incisos, digressions i comentaris laterals i al biaix.

Som uns curiosos de merda CDM.

Petonets!

Dani

Anònim ha dit...

llàstima dels grupets que tens al blog.. tenia ganes de dir-te que la teva música també es una merda, però no. S'haurà de buscar una altra cosa per testejar la teva sensibilitat/confiança

Ch0y4n0 ha dit...

I'm going to tell you the same as the above poster... I can't tell you that is bullshit xD

I listen to a broad variety of musical genres.
Always, depending on my own "seasons", I love to listen some Hard-Rock, metal or alternative rock music. Also I'm a lover of the electronic music genres as Trance, Hardstyle, Deep-House, breakbeat... Jazz (mostly Acid Jazz), Blues-rock and some rock guitar players.
Ah! And I love the oldschool music, like the prodigy firsts albums, acid-house, break, etc.
The only music that I don't like or even hate is the mainstream music (TV, radio, reggaeton, pachangueo, makina, etc)