dimecres, 10 de novembre del 2010

The Chemical brothers - Swoon


A petició d'un molt bon i apreciat amic de Reus aquí em teniu postejant de nou com si res. L'ordre natural del procés de creació d'un post seria, primer tenir la idea i segon... postejar-la. En aquest cas ha estat ben bé al revés... és a dir i com deia aquell home de Dinamita: M'explicaré... He de fer un post, he de fer un post... he de fer un post... i mentres el fas, penses com fer-lo. Absurd i amb una probabilitat bastant alta d'acabar escribint tonteries, però bueno... tampoc notareu la diferència entre aquest post no-pensat i els que si em penso. En definitiva, sempre acabo dient... tonteries? Juas! (després em queixaré de les poques visites...)
En fiiii... tot això per... (bah si, perque no dir-ho) per REGALAR-VOS aquesta fantàstica cançó dels germanets químics. Que resuuuulta... que aquest any han tornat amb Further... i resulta que el vaig escoltar i, sincerament, el vaig trobar soporífer. Però oh, oh senyors... de cop i volta i donant el que tothom es mereix al cd (una segona oportunitat) em trobo amb aquesta joia... aquesta meravella sonora, sortida com del no-res o del no-penso-escoltar-més-aquesta-merda-cd-soporífer... És... és... dolça, és suau... és... gairebé o quasi o què carai, DEL TOT perfecta.
Em passa de tant en tant que em poso a escoltar una cançó i m'agrada tant que bufff! Amb aquesta m'ha passat que bufff! M'agrada tant que casi em moro.
I bueno, què he aconseguit amb tot això? Doncs fàcil. Que després de tanta parafernàlia l'escolteu i digueu... "Collons tia, no n'hi ha per tant" Doncs bueno, maybe yes or maybe not... or maybe... someday, nooo?
En fins, que bueno... que a mi m'ha encantat. Si sou una mica fan (només una miiiica) dels germans químics la sabreu apreciar (o no), si sou una mica electroniquerus segur que també (o no), i si el que us mola és la rumbeta doncs... foteu el camp d'aquí, cony! (no offense)
I eso es todo amigos. Enjoy!

And...
Just remember, to fall in love! There's nothing else, there's nothing else!!!!!
:')

1 comentari:

Yokimoto Tengo ha dit...

Ja era hora que escriguessis alguna cosa, ens tenies abandonats !!!