dijous, 4 de febrer del 2010

I'm on twitter, follow me



Hi ha qui tuiteja moderadament, compulsivament, hi ha qui tuiteja sempre el mateix, gent que va variant, els qui expliquen la seva vida, els que diuen coses que tu mai diries, els que diuen parides tot el sant dia, els que interessen, els que no, els que sempre comparteixes replies, els que mai els has dit res, els que sempre et contesten, els que no contesten mai, els que són famosos per algo, els desconeguts, els novatos, els que tenen molts followers i no entens per què, els que en tenen poquets i followegen a tot déu, els que mai t'han followejat però tu has seguit desde sempre, els que porten candauet, els que no, els que un bon dia se'l posen, els estimats bots, els faltons, els respectuosos, els que sempre et diuen bona nit, els que tot el dia parlen d'apple, o del Barça, els que segueixen els partits i et fan de retransmissor, els que segueixen les keynotes, els que pengen tot el dia feeds, els que els agrada la música, els que són pavos, els que pregunten per preguntar, els que van a les quedades, els que organitzen quedades, els que et fan riure, els que et fan plorar, els que tenen una personalitat peculiar, els vulgars, els joves, els menys joves, els que tenen avatar amb la cara, els que mai els has vist, els que es canvien d'avatar cada dos per tres, els que sempre porten el mateix i quan se'l cambien no els coneixes, els que tuitegen a les mateixes hores que ho fas tu, els que parlen de twitter dins de twitter, els que parlen de facebook dins de twitter, els que cada divendres et fan un followfriday, els que fan followfridays eterns, els que no en fan mai, els que s'inventen hashtags que molen, els que són d'aquí, els que no, els actors, els músics, els que no saps per què segueixes, els que bloquejes un bon dia, els que deixes de seguir, els imbècils, el agradables, els similars a tu, els que coneixes qui són sense llegir-ne el nom per la manera de parlar, els que desapareixen un bon dia...
En definitiva, milers de tuiters que entenen el twitter a la seva manera, tots iguals, tots diferents.

5 comentaris:

aniol ha dit...

Buff, m'he sentit identificat amb molts dels atributs. :S

albir ha dit...

molt bo aquest post! :)

tambe anava mirant en quina categoria entrava i en quina no... realment la manera de twitterjar(o no) tambe diu coses de nosaltres mateixos...

si tens curiositat, jo a tu et tin per :
'la que no te pels a la llengua i li es igual que algun dia vegin el que va twitterjar' ;-)

salut

Kira Gant ha dit...

M'he sentit identificada amb algun que altre, suposo que pot ser bo o dolent perquè en 26 línies ens has descrit a tots :) Ara.. jo sóc de les que et diu bona nit quan coincidim!

suranpu ha dit...

I el millor de tot això és que com tu els veus, no és com ells es pensen que el veuen ^_*

Miquel Quintana ha dit...

Marta, has fet una definició del 99,9% de la gent que és a twitter, com jo hi sóc. M'ha semblat molt bé la classificació. Has desfet els piulad@ors com una magrana. Realment, reconeixo que molts o tots estem dins la llista. Però com un alumne li va respondre a un amic professor en un exàmen: "s l knya". També m'ha recordat l'anuncia de la Coca Cola.
Crec que t'ha faltat un grup. Els que s'esborren i tornen, s'esborren i tornen, que sempre pregunten el mateix i s'esborren i tornen i pregunten el mateix.
Bon apunt. Molt bó. Una crítica en la distància és bona.