dissabte, 7 de novembre del 2009

Faltes de respecte 2.0

Sóc usuaria de twitter des del 4 d'Agost de 2008. Ahir em va passar algo excepcional que crec que mereix que se'n faci un post. No espero que serveixi per res, però si més no que aquí quedi en forma d'escrit.
Sense donar-hi més voltes, aquest és el tweet em vaig trobar ahir a les meves @replies:


L'usuari que ha escrit això no sé qui és. No el segueixo ni he vist mai el seu nom escrit en cap tweet d'un altre usuari. No en diré el seu nom, fer-li publicitat no és l'intenció d'aquest post.

Suposo que sobren les paraules al dir que el tweet falta greument el respecte a la meva persona, que és sexista i groller.

Just després de veure'l en vaig fer Retweet perque els demés usuaris veiéssin el que havia passat. La resposta rebuda pels demés va ser, i ho dic ben clar, emocionant. Mostres de suport i indignació via @replies i de forma pública, una mostra de que atacant a la meva persona, molts es van identificar i es van sentir també atacats. Perque igual que em va passar a mi, podria haver passat a qualsevol altre.
Vaig bloquejar i reportar l'spam. Me'n he adonat que això són totes les eines que em donen desde twitter per fer alguna cosa.

Sembla mentida els elements que corren per aquests móns (ja no dic només twitter). Em sembla increíble que una persona perdi el temps d'aquesta manera, simplement per fer-se el graciós, o vés a saber per què. Em sembla trist, em sembla penós.

Hores després vaig haver de suportar a aquest personatge fent el notes i enfotent-se'n del tema, amb irònia i sense mostrar cap mena de ganes de disculpar-se de manera seria, com crec que qualsevol persona normal hauria fet al veure que l'havia cagat.

Tots ens podem equivocar i acceptar-ho, però no és el cas d'aquesta persona, que no només pensa que no es va equivocar si no que a sobre es creu que fa gràcia.
Malgrat tot, el tweet ja no existeix. El groller en qüestió l'ha esborrat. Ell sabrà perquè. Jo, gràcies a un usuari que me'l va enviar al moment, en tinc constància i l'he pogut penjar aquí. Si aquest usuari arriba a llegir aquest post, gràcies!

Vergonya em faria haver publicat una cosa així sobre qualsevol usuari de twitter, que són persones que sempre, almenys fins ara, han demostrat les ganes que en aquesta xarxa social regni el respecte i el bon rollo.

Suposo que quan entres en un lloc així ja hauries de saber a què et pots exposar. O no... Suposo que gilipolles profunds (ja estic farta d'aguantar-me els insults que em venen al cap quan penso en aquest paio) n'hi ha a tot arreu. Suposo que ho hem d'acceptar. Suposo que ja he fet tot el que podia fer: Bloquejar i reportar com a spam.
Aquells poquets (crec que només un usuari) que li heu seguit el joc i us heu cregut tant o més graciosos que ell, doncs ja teniu el meu "block", no té més la cosa.

Gràcies a tots els que desde un primer moment us heu posat al meu lloc i m'heu donat suport!
Als que m'heu aportat possibles solucions encara que no hagin estat factibles!
Gràcies per totes les replies i per tots els que heu fet un click a la caselleta del spam!

Si amb alguna cosa em quedo de tot aixó és amb la part bona, està clar!
A la merda paio! Jo ja m'he desfogat.

^^

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Digues que si, que tu vals molt mes que tota aquesta merda. Amunt Marta! :D

@Daemonium

4Colors ha dit...

Són poques les eïnes per reportar un fet com aquest però n'hi una que la tenim i que és molt més efectiva: el recolzament de la resta.

Actituds com aquesta s'han de frenar perquè d'aquí a tocar molts els collons hi ha un mil.límetre. Ho sé per experiència.

Ànims i a oblidar i a disfrutar que ja no cal que hi perdis ni un segon més amb aquest brètol.

Mallerenga ha dit...

Suposo que jo en el teu cas no m'hagués ofès, simplement ho hauria trobat la broma pesada d'un imbècil i no li hauria fet més cas. Però per a mi, i suposo que per a tothom mínimament normal, el dret a sentir-se ofès preval sobre el dubtós dret a ofendre, i quan vaig veure tot el merder i que t'ho estaves passant malament per culpa d'un vés-a-saber-qui, no vaig dubtar a reportar-lo com a spam.
Tens tot el meu suport!

@Colomers

Unknown ha dit...

Simplement un parell de paraules: naturalesa humana

Ja sabem tots que les faltes de respecte estan a l'ordre del dia i el millor contraatac és un bloqueig efectiu sense necessitat de seguir-li el penós joc de les gracietes sexistes, tenim una greu crisi d'originalitat en aquesta societat.

Pit i amunt Marteta!!! ^.^

Rosa ha dit...

Em sembla molt bé que hagis volgut explicar el que t'ha passat. És intolerable que hi hagi gent que faci aquestes coses i que n'hi hagi que els segueixin. En aquest cas no passarà d'aquí, però actuacions així poden fer molt mal. Tot el meu suport!

aniol ha dit...

M'absento 2 dies de Twitter i se'm passa un fet tan greu com aquest... :( A veure si la pròxima vegada me n'assabento a temps.

Ch0y4n0 ha dit...

Per flipar... O.ó
Yo no entiendo que motivos llevan a decir esas cosas a alguien... Y menos sin conocer a alguien. Y encima sin disculparse. No se que ganan con ello. Por más que pienso no lo comprendo
Desgraciadamente hay de todo en esta sociedad tan "separada por clases"... Un sistema que trae bajo el brazo consecuencias como la pobreza, el status, criminalidad, violencia gratuita, faltas de respeto...