divendres, 3 de juliol del 2009

Movistar cabrons!



Tenia jo cap al mes de maig una blackberry 8100 atrotinada que havia comprat per ebay de segona mà. Ja m'anava bé, però no es podia comparar amb una de nova i flamant com la que em va oferir movistar per 0 euros. Una blackberry 8110 per 0 euros! Genial!
A la botiga em van dir que la oferta venia amb una alta al servei blackberry de franc (el servei BB és el de la conexió a internet) però clar, jo ja tenia una BB i per tant, ja tenia també el servei BB.
Total, que em fan donar de baixa al servei, per tornar-me a donar d'alta 5 minuts més tard. Tot això a la botiga. Firmo el contracte de permanència de 24 mesos i me'n vaig cap a casa contenta.
Al mateix dia me'n adono que no em funciona el correu electrònic. Extrany... Truco al 609 i després d'explicar el cas a varies persones em diuen que el problema és amb el tipus de tarifa. "Su problema es que tiene una tarifa BB Multinacional". Multinacional? perque! si estic en territori nacional, que collons! Em diuen que el canvi me'l poden fer per telèfon mateix i que amb la tarifa nacional nova ja tindré el problema resolt. Em fan el canvi i efectivament se soluciona el problema.
Passa un mes, i arriba Juliol. Rebo la factura de movistar on especifica que he incomplert el contracte de permanència i em penalitzen amb 200 euros.
WTF????????????????
He incomplert el contracte de permanència perque segons sembla m'he donat de baixa de la tarifa BB multinacional.

1. Perque al comprar la BB em donen d'alta a una tarifa multinacional, si en territori nacional no serveix per res.
Si compres una BB evidentment no és per fer-la servir només de mòbil, evidentment voldràs tenir correu, i jo en cap moment vaig dir que hagués de viure al extranger, que seria l'únic lloc on la tarifa multinacional funciona.

2. Perque la persona que em va fer el canvi de tarifa de multinacional a nacional no em va informar de que aquella operació de canvi valia 200 putus euros. Perque no em va informar de les conseqüències que allò tenia, perque no em va dir que em feia incomplir el contracte de permanència.

3 Segons ells la reclamació no és procedent. Però sembla extrany que una persona compri una BB i al cap d'un dia és doni de baixa del servei, incomplint el contracte i havent de pagar 200 euros.
Em surt més car aixo que comprar una BB sense els punts!
Tot plegat una puta estafa...

La noia que em va atendre a la botiga no en tenia ni putíssima idea del que estava fent i ho demostra el fet de no informar-me que m'estava donant d'alta d'un servei BB multinacional que no em serviria de res en territori nacional.
Els operadors del 609 no em van informar de res. Em van dir que m'estaven resolent un problema tècnic amb el correu electrònic, sense dir-me que era un incumpliment del contracte de permanència i que tenia un cost de 200 euros.

Això per no explicar que quan vaig comprar la BB el navegador propi del terminal no apareixia en el meu escriptori, només em donava la possibilitat de conectar-me a internet a través de la puta merda més gran de la història que és emoción. Vaig haver de trucar i en qüestió de segons m'apareixia el navegador BB al escriptori. Cabrons, perque si això no ho saps, que? Vinga a conectar-te a través de la puta emoción pagant un euro + el trànsit de megues cada vegada que et conectes. Com has d'anar amb una BB amb emoción? Que es pensen que som imbècils?
A mi la veritat, amb tot això m'hi han fet sentir.

Són una colla d'inútils incompetents. Si no em tornen els 200 euros o no em diuen que tinc la raó, no esperaré a acabar la puta permanència de 24 putus mesos, per descomptat me'n aniré a Vodafone, que seran igual de lladres però que almenys no m'enganyaran d'aquesta manera tan descarada. Si em donen la raó, cosa que dubto molt, d'aqui 24 mesos marxaré, o si molt m'apures pagaré amb raó la puta penalització i els donaran pel sac.

Putus lladres.

ACTUALITZACIÓ

Doncs bueeeeeno... estem a Agost i els lladres de Vomistar s'han dignat a donar-me la raó i tornar-me els calers factura a factura. És un veritable plaer veure que en la meva factura apareix un import en números negatius a favor meu.
Tot i així deixa molt que desitjar el tracte rebut per part dels operadors de la companyia i en especial de la noia que em va portar tot el tema de la reclamació. Podria dir-ne el nom i el cognom, però no ho considero estrictament necessari.
No em van mantenir informada. Es van dedicar a esquivar el tema quan vaig demanar ser informada i, tot i que em van assegurar que la operadora de la que us parlo es posaria en contacte amb mi, mai ho ha fet.
Tot plegat molt penós. Incompetents, inútils i lladres, en definitiva. No dic res de nou, però no em cansaré de dir-ho.
D'aquí 24 mesos quan se'm acabi el contracte abusiu de permanència, evidentment a mi ja m'han vist prou.
Desde aquí, el meu humil blog que dubto molt que arribi a grans masses, em permetré la llicència de dir a totes aquelles persones que es plantegin donar-se d'alta a movistar, que NO ho facin. Per ressentiment, pur i dur.
Repeteixo, són uns lladres i el que trobo pijtor, uns incompetents.


2 comentaris:

David ha dit...

Els dels tel+efons són tan gallets perquè estàn capacitats per incloure algú a una llistas de morosos, per tant, si et fan una putada i et vols donar de baixa i ells no et deixen, si recorres a no voler pagar, ells t'amenacen amb la llista de morosos.

Però fins a la crisis, els bancs no feien cas d'aquestes declaracions ja que coneixíen aquests abusos.

Undomain ha dit...

Informate si sigues teniendo el contrato de permanencia. Al haber pagado los 200€ (aunque luego te los han dado) se supone que ese contrato se cancela.

Si lo que quieres es tocar las narices un poco, lo que puedes es ir al banco, decir que no pagen ni una factura mas de vomistar y acto seguido darte de baja alegando que te han modificado el contrato y que por lo tanto, lo rompes si tener que pagar la penalización (eso lo dice la ley de consumo o como se llame). Si se emperran en cobrarte, pues nada, el banco rechaza la factura y a otra cosa mariposa.... pero es un poco follon y hay que tener ganas de buscar bronca :P