dimarts, 28 d’abril del 2009

Polítics

Els polítics hauríen de ser mileuristes. Si cobren la pasta que cobren és obvi que això els converteix en una colla d'incompetents. Com tota la resta de gent que no són polítics i cobren una pasta, igualets. Com més cobres en aquest país, més inútil ets. És a dir, si el sou d'un polític fós els tristos mil euros que cobra la majoria de població pringada, qui es faria polític? Per descomptat la gent que aspira a grans sous, no. Per tant, netejaríem la política d'estúpids, inútils sense cap mena de vocació que es dediquen a això per lucrar-se. Idealista? Pot ser. Només intento buscar una explicació lògica i raonable a per que hi ha tant d'incompetent paràsit governant, governant-ME.
El fet de començar en la política implica, en molts casos, ser un grimpador. Potser és atrevida la frase i no m'agrada generalitzar però és el mateix cas que l'efecte capellà. Els capellans són una colla de vividors, però quantes vegades em sentit a dir "no, però és que el capellà del meu poble és bona persona". Doncs bueno, si... igual n'hi ha de polítics així, però ja em perdonareu... no crec que sigui el més abundant, igual que en el cas dels capellans.
Mil euros de sou i a veure quants dels que hi ha ara governant es dedicaríen a això o a fer de paletes, que cobren més, almenys abans de la crisi.
Sincerament, tots una colla d'aprofitats que viuen de puta mare, i mentres segueixin vivint de puta mare que més dóna que la resta del país estigui al sense feina, no?
Molt fàcil criticar als polítics, molt típic i, per descomptat, del tot inútil perquè tampoc arregles res... com ells.