dimecres, 30 de juliol del 2008

Qui era Charles Manson?

Charles Manson va ser el cap d'un clan que es feia dir La Familia Manson, va ser la ment que va inspirar matances de persones inocents basades en un missatge apocalíptic que, segons Manson, estava ocult dins el disco del Beatles The White Album.
Evidentment va tenir una infància desgraciada i bla bla bla que va desembocar en un odi molt radical cap a la societat.
Els inicis del seu clan van començar dins un autobús buit, que va anar omplint amb noies que anava reclutant, com una secta. Van arribar a ser uns 30 membres. Tenia poder total sobre aquelles persones, constantment escoltaven el missatge apocalíptic que els venia dels mestres Beatles fins que al final van acabar matant a gent per ordre del mateix Manson. Ell mai va matar ningú però la familia Manson van arribar a liar-la moltíssim.
La seva matança més sonada va ser a casa de Roman Polansky. 9 d'agost de 1969 la dona del Polansky, Sharon Tate, celebrava una festa a casa seva, a Beverly Hills (casa on anys més tard, Nine Inch Nails grabaríen el Downward Spiral...). La masacre va ser brutal, a les parets es van trobar escrits amb sang missatges com "Death to pigs" o "rise" (alzaros). A la porta de la nevera hi havia escrit "Healter Skelter" (amb una falta ortogràfica, Helter) en referència a la cançó dels Beatles. Si l'escolteu us semblarà d'allò més inocent, però per la mentalitat de Manson no era així...
Segons Manson els Beatles són els profetes que li feien arribar el seu missatge a través de Helter Skelter. Paraules pròpies d'ell mateix deia que "Cuatro angeles que estaban sobre los cuatro ángulos de la Tierra, eran langostas (confón Beetles, escarbats, amb llagostes) que aparecieron del humo del pozo con el sello de Dios escrito en la frente, sus rostros eran como rostros de hombre, y tenían cabellos de mujer..."

Estava sonat, oi...?
Doncs això no és tot. La ideologia de Charlie Manson anava més enllà...
De les dones opinava que existien per servir als homes i per donar vida als nens. Però ojo, no se les podía deixar criar-los a elles, perque podíen transmetre als fills els seus defectes. (molt fort si pensem que el seu clan estava format per noies joves).
Als fills se'ls havia d'apartar de llaços creats per pares, escola, església y de la societat en general per tal de crear una raça blanca forta. (Manson portava una creu gamada nazi al front, tatuada).
Dels negres opinava que ocupaven un lloc inferior als blancs. Existeixen a la Terra per servir al blanc.
Hilter era "un tipo iluminado que había puesto a su verdadero nivel a los judíos".

Durant el judici que van fer els Estats Units contra ell per condemnar-lo a mort deia coses com:

"He hecho todo lo que he podido por vivir en vuestro mundo y ahora quereis matarme y os miro y veo lo incompetentes que sois y me digo: ¡Quereis matarme y ya estoy muerto, lo he estado toda mi vida! He vivido en la tumba que construisteis"

Heavy, no? Pos encara hi ha més....
"Señor y señora América, estais equivocados. Yo no soy el jefe de un nuevo culto hippie. Yo soy exactamente lo que me habéis hecho. El perro loco, el demonio asesino, el malvado leproso, no son más que el reflejo de vuestra propia sociedad. Independientemente del resultado de esta absurda locura a la que vosotros llamais juicio justo o una justícia cristiana quiero que sepais esto: Los ojos de mi mente, mis pensamientos, incendian vuestras cuidades".

Tot un personatge que vivia la seva pròpia realitat i que, per molt que estés sonat i fós un pirat sense escrúpols, té coses amb les que qualsevol ens podríem sentir identificats. Tots em sentit odi algun cop per la societat, sobretot d'adolescents. Per sort, només a ell se li va acudir agafar un bus i reclutar gent per fer matances en nom dels Beatles.

That's all Folks! Espero que us hagi agradat la história. Ah! no jutjeu malament a Marylin Manson pel seu nom, res a veure. Però això ja és una altra història que potser explico en el pròxim capítol, o no....


dilluns, 28 de juliol del 2008

Depeche Mode It's no good

I'm gonna take my time... I have all the time in the world...

diumenge, 27 de juliol del 2008

Sushi de Lego


Última troballa per aquets móns del internet a http://www.nopuedocreer.com/quelohayaninventado
Hi ha gent que té molt poca feina, però ostres... gràcies a ells podem veure coses com aquet sushi que no té cap mena de desperdici! El maki que té el pepino i les verduretes es moníssim! El sushi de salmo... Oh! Fins i tot el wassabi! (que jo personalment, sempre deixo, gluuuups!)
No us el menjaríeu? O encara millor... no us agradaria tenir unes peces de Lego per "provar"-ho??
Mmmmmmmmmm!

dijous, 24 de juliol del 2008

Cansei de ser Sexy Beautiful song




Little air to breathe

Little work to kill

A nice tabble to seat

A clean pillow to dream

New streets to ride

Another place to start



divendres, 18 de juliol del 2008

Simon's Cat

dimarts, 15 de juliol del 2008

My little Cthulhu




Merci Ignasi pel link ( http://dreamlandtoyworks.com/my_little_cthulhu.html ). Com pots veure, m'ha encantat :)

diumenge, 13 de juliol del 2008

El Newton ^^

diumenge, 6 de juliol del 2008

Hold tight London

divendres, 4 de juliol del 2008

Adiós, mundo cruel

dijous, 3 de juliol del 2008

My neighbour Totoro