dimarts, 23 de desembre del 2008

Goooooooooogle



Sóc una persona força rancia quan es tracta de canviar hàbits, però a vegades un canvi d'hàbits és el que et pot fer veure la llum.
Aquest fantàstic canvi d'hàbits té un nom i és GOOGLE READER. Una "nova" (nova relativament) manera d'entendre l'internet i de llegir-lo, de veure-hi més enllà, d'aprofitar el progrés de la tècnica.
Allà dins pots subscriure't a les webs que et molen i un cop fet només cal entrar-hi i nar llegint, nar veient, nar explorant... La millor manera d'estar distret, informat i satisfet de les estones que molts passem acompanyats del nostre "nou" amic internet. Eines de tota mena per organitzar les subscripcions, compartir-les i un llarg etcètera.
Google, google reader, google maps,... google google google, el nostre heroi, el putu amo! M'acostumen a fer ràbia les potencies dominants (per exemple microsoft, timofónica o el mismíssim internet explorer) però en aquest cas, google domina i estic encantada amb el seu domini.
No sóc usuaria del gmail, pel motiu que he dit al començament sobre ser rancia als canvis. Un canvi d'adreça de correu no entra encara dins la meva mentalitat tancada (i fins fa poc, cega). Però tot arribarà... tot arribarà.
Si sou usuaris d'internet explorer directament us diré que l'envieu a la puta merda i us passeu a mozilla, i si no us acava de convéncer, doncs cap al google chrome! Un navegador d'allò més simple, ràpid i eficaç si teniu per costum entrar casi sempre a les mateixes webs. Pantalla d'inici, pam... les vostres webs, amb un sol click, cap dins. Res de favoritos!
Ara... això si que us ho dic, millor el mozilla... Suposo que google li falta una mica de camí per arribar al seu nivell. Però bueeeno, li perdonem al gran senyor google no tenir el navegador perfecte, ningú ho és!
Ja us dic, fins fa relativament poc encara era de emules (a la merda també, visca els torrents!), explorers i desgràciadament encara sóc de hotmail, però els camins del internet són inescrutables...
Com diria aquell paio que sortia al final de Dinamita: Reflexione'm-hi sis plau, reflexione'm-hi.