dimecres, 5 de novembre del 2008

Bloc Party - Flux

Sé que això de penjar el video i la lletra d'una cançó és un recurs fàcil per omplir el bloc (party, moment lúcid) però a vegades quan escolto una cançó que em mola molt és com si alguna força interior-espiritual-emocional m'empenyés a fer-ho. 
També he de dir que aquesta cançó té el seu temps, si... però és que trobo que mola taaaaant.. Si us fixeu es troba a la vostra dreta a la casella de "My top tracks" en segon lloc, 68 times escoltada, que segurament en són moltes més. Això del last fm és genial, us ho havia dit? Tens les teves estadístiques del que escoltes, per setmanes, per mesos, per temps que fa que estàs registrat. És com si t'analitzéssin els teus passos, com si veiéssis el teu interior musical per on tira, que fa, per on va... Per no dir de la maravella d'emisora on et reprodueix cançons aleatòriament en funció del grup que li introdueixes, et posa els que són del pal. Genial manera de descobrir grups nous... Ah! i cada cop que escoltes un grup i entres a la seva pàgina et diu qui són, d'on son, que fan i alguna que altra historieta curiosa del que estiguis escoltant en aquell moment. Fantàstic. 
Sincerament el meu bloc sense last fm trobo que estaria molt més enpobrit, i com que penso això em permeto el luxe de penjar entrades com aquesta, amb el video i la lletra i ale... sin más. 
Reconec que el video de Flux és la cosa més cutre que potser mai s'ha fet. Seria una mena d'híbridació entre Intergalactic dels Beastie boys en dolent, amb reminiscències dels Power rangers (us en recordeu?). Crec que Bloc party en són conscients, no crec que diguin "Wow quin video més guapo", simplement crec que mira, s'ho van passar bé els que el van fer i prou. Mai em canso d'escoltar Flux, tot i que no acostumo a veure el video, però per cutre/curiós aquí el teniu. 



If your right hand is causing you pain
Cut it off, cut it off
If your colours have started to run
Let them all run, run away from you

There is lightning in this room
Above our heads, waiting to strike
I'm a thinker not a talker
Put your faith, your faith in God

We were hoping for some romance
All we found was more despair
We must talk about our problems
We are in a state of flux

I'd kill for an adventure
Just you and I, in the Curzon Bar
Dancing till we knew
So all that we've learnt disappears

When you shouted at me
I saw my father in the second grade
Concerned and kind
Yet unable to reach me

We were hoping for some romance
All we found was more despair
We must talk about our problems
We are in a state of flux

1 comentari:

ign74 ha dit...

eii.. totalment d'acord que la cançó esta genial!!.. per cert que aquest últim que han tret 'intimacy' m'està costant d'escoltar.. però els bloc party ja ho tenen una mica això.. que al principi costa.. anyways.. lo que el video està genial!!!.. és un homenantge a les sèries Tokusatsu, que segons la wikipedia “es la abreviación de Tokushu Houka Satsuei, que literalmente significa “Fotografía especial”, es un género televisivo japonés, que trata de series de acción y super héroes. Este género es muy antiguo. El Tokusatsu tiene sus 4 Joyas: Ultraman, Kamen Rider, Super Sentai y Metal Hero” és a dir del pal.. decorats de cartró i pavos disfressats d'insectoides i superherois amb tratjos espectaculars.. pero mola!!!! ehem.. :)