divendres, 26 de setembre de 2008

El nou Maybe Someday


Només fa una estona que li he cambiat la cara al blog, i ja trobo a faltar com era abans! Us en recordeu... aquells colors... snifff! :_( Però bueno... La nova cara no em desagrada, una mica nyonya potser?

Que nyonya! Lo que m'ha costat, caguntot!! Tota la puta tarda per fer això! Que dius... calia?

I a més he perdut coses pel camí... Com la meva llista de temes del Last FM que no se com coi la vaig embdejar (si alguna ànima caritativa sap com es fa i em vol ajudar...) Ara no sonen els meus temes triats i escollits acuradament per satisfer les vostres orelles, juas, sona tota la tela que tinc a la biblioteca del Last FM, és a dir... que pot sonar qualsevol cosa i quan dic qualsevol vull dir QUALSEVOL! Abans tenia la meva llisteta de temes i ale, m'ho passava bé afegint i treient... Ara no puc ni afegir ni treure, sonen els que li surti dels ous al reproductor! Pot ser que en sec soni el senyor Manson tot tètric, seguit de Sonido intergaláctico de Pinker Tones! I com que no pega, nooo? Per això he tret que soni sola, i aviso aquí públicament. Quan solucioni aquet petit problema tècnic, ja tornaré a donar pel sac amb la reproducción automática.

I reee... Tinc uns links a dalt que posa "Fotos" i "Soporte" que no serveixen per una puta merda i no sé que collons hi foten aquí... (Bé si, el de soporte és publi, fuck!) El títol queda un xic petit pel meu gust, m'agrada gran i que es vegi i aquí no es veu una merda... Depèn de la columna on poso les coses se'm surt del marge con lo cual queda com el putu cul... i què més? Ah bueno, que el blanc de fons el trobo un pèl soso comparat amb aquell groguet que tenia abans, no? Ah bueno, però això del Artist Quilt mola eh... amb les fotos i taaaal... No em calia cambiar la plantilla per fotre-ho però bueno, era només per dir algo positiu sobre el canvi, juas.

Si no us agrada, ho entendré... Però que collons, a mi... en el fons si que m'agrada.

Apa, renoveu-vos o moriu!