dijous, 1 de desembre del 2011

Blur - Colver over Dover

Blur – Clover Over Dover

En el meu record queda aquella persona que em va fer sentir. Una persona que m'estimava incondicionalment i a qui jo no vaig poder correspondre. Fa molt de mal fer mal a una persona que t'estimes i que tu, a la teva manera, també estimes. Aquesta cançó em porta records de quan era petita, i funcionavem amb les cintes de casset... Aquelles que els hi trencavem la pestanya per no ser re-grabades, i que després hi grabavem a sobre posant un troç de celo al lloc on nava la pestanya. Aquelles que rebovinavem amb un boli bic per no gastar les piles del walkman...
Tandebò pogués poser en celo a la pestanya del teu cor que t'he trencat. Tandebò pogués rebobinar amb un boli bic el temps i fer que mai t'haguessis apropat a mi.
Però no ho puc fer, el mal està fet... i tu també me'n has fet. Però he posat un sofà d'aquells super còmodes que fan massatges a un raconet del meu cor, perque puguis estar-hi sempre i sentir-te còmode. Sempre estaràs a un racó del meu cor, sempre. Mai t'oblidaré. Mai oblidaré les tardes amb els teus gatets i el teu llimoner, el teu hort, les teves plantes... les teves... tonteries! Tonteries que em feien sentir viva i estimada, fins que va arribar el dia de dir-te adéu.
T'estimo i no com tu voldries, ni com jo voldria. Però els dies al teu costat ningú me'ls pendrà, per molt que trenquin la pestanya de la cinta o s'acabin les piles del walkman.
Entenc que te'n vagis, entenc que no em vulguis veure, entenc tot el que et passa. Tandebò algun dia m'entenguis tu a mi.
Enjoy Blur's song... de les millors que s'han fet mai, sens dubte!
Ei ei, em sembla que és el primer post seriós que he fet en anys!
I con un par, el penjaré. I m'és igual el que pensin els altres. Va per tu, Q.


I'm on the white cliffs of Dover
Thinking it over and over
But if I jump it's all over
A cautionary tale for you
I'd like to roll in the clover
With you over and over
On the white cliffs of dover
And then I'd let you push me over

AND IF THAT IS THE FACT THEN IN ACTUAL FACT IT'S NOT WHERE IT'S AT
AND IT'S OVER
AND IF THAT IS THE FACT THEN IN ACTUAL FACT IT'S NOT WHERE IT'S AT
AND IT'S OVER
YES IT IS

And now the bluebirds are over
Over the white cliffs of dover
So when you push me over
Don't bury me I'm not worth anything

3 comentaris:

Roger ha dit...

Ole tu!
A vere si aquest finde birrem i en parlem!
Cuida't tu i els titis

Unknown ha dit...

Roger :) thanks, birring soon! I hope!

JORDI ha dit...

Molt maco Marta.

Sincera, honesta i amb la veritat per endavant, com s'ha de ser i fer sempre, faci el mal que faci.

Pensa que com sempre dic i repeteixo, després d'una guerra nuclear (i tu i jo n'hem tingut unes quantes), SEMPRE ve la calma i sortim més forts o ens enfonsem ...

La gent entra i surt temporalment de la nostra vida, és molt difícil que la gent es quedi per molt de temps. El Q. és de bona pasta i qui sap ... potser en un futur torna l'amistat; l'important és entendre que només pot existir l'amistat.

Viu cada dia, sigues feliç, molt feliç Marta i deixa tota la negativitat al darrera ... ens fem grans i hem de disfrutar ARA de la vida.

Cuida't molt ... I love you.

PD: per cert, jo encara utilitzo les cintes aquelles de cassette ;), en tinc algunes de l'any de la maria castanya.