dijous, 12 de novembre del 2009

ES SORTEGEN DUES FANTÀSTIQUES INVITACIONS AL GOOGLE WAVE

Bé, no em pregunteu de què va el Google Wave ni si mola o no mola. Suposo que si estàs llegint això és perque saps que existeix, i t'agradaria provar-lo. Si desconeixes que és això del Wave pot voler dir que no tens twitter o que la teva vida gira al voltant de facebook ( i tant a gust que em quedo dient això).

Doncs bé, seguint la iniciativa de @jrosell proposo una mena de concurs per dues invitacions al Wave que em sobren i que tinc ganes de donar :)

Les bases pel concurs són molt senzilles.

Es plantegen dues preguntes que s'han de respondre correctament, lògic!
A criteri dels organitzadors, és a dir jo, si conteste
u malament però la resposta té certa gràcia, podeu guanyar igualment el concurs (Si, això és per promoure la participació i que sembli que mola més la cosa).
Si ja tens Wave però vols participar, es sortejarà un pernil virtual.
En cas d'empat entre més de dues persones (recdordeu que no és una, sinó DUES fantàstiques invitacions les que estan en joc) els organitzadors, és a dir jo, es reserven el dret de plantejar una tercera qüestió per fer el desempat.
En el cas que només participin una o dues persones, seran automáticament els guanyadors, diguin el que diguin.
En el cas de que la participació sigui nul·la, em fotré les invitacions pel... me les menjaré amb patates.
El temps que teniu per contestar és fins el 20 de novembre.
Les respostes es donen via comentari en aquest mateix post.

And... here we go!

1ª pregunta: Quina de les següents molècules és l'àcid sulfúric? La fórmula és aquesta i la dono a modo de pista: H2SO4.

2ª pregunta: Qui és Newton?

Apa doncs, animar-vos a participar!
Sort a tots!




________________________________________________________


Bueeeeeno, final del concurs. Moltes gràcies a tots els que heu participat :) Ha molat tot plegat.

Les respostes correctes són:


1ª La molècula d'àcid sulfúric és aquesta:
2ª Newton és aquest:Era una pregunta amb trampa. Preguntava que ÉS Newton, no pas qui era. Newton és aquest gatet rosset i mono ^^ que casualment, o no, és meu.
Sir Isaac Newton és l'home que va donar nom al meu gat :P


Els guanyadors de les dues invitacions a Google Wave són:

1. JORDI. Que no és perque sigui amic meu desde fa molts anys xD Sinó per ràpid! El primer de tots :) i les dues respostes correctes.
2. Taxan! La ROSA! Que no se'm enfadi ningú, però es que el lapsus de confondre Einstein per Newton crec que es mereix el premi!

I... el guanyador clar i absolut del pernil virtual és:

KEVIN!


Per voler-lo amb tantes ganes i per explicar-nos tan bé les reaccions de dissociació del àcid sulfúric :)



ENHORABONA A TOTS!


Els que us heu quedat sense Wave, el cas del Àlex, dir-li que moltes gràcies per participar i que de seguida que m'enviin més invitacions, ell serà el primer de rebre-les!


Els guanyadors em podeu enviar el vostre mail per Direct message a Twitter, i de seguida que el rebi us enviaré la invitació. Teniu en compte que un cop enviada tardarà uns dies en arribar-vos (Jordi, tu no cal que ja conec el teu mail :P).

El guanyador del fantàstic pernil virtual també ha de deixar el seu mail per passar a recollir-lo per la seva bústia de correu.


Ha estat un plaer, moltes gràcies!



10 comentaris:

JORDI ha dit...

Jajaja, Marta ... jo que la Química no és el meu en cap dels sentits i sóc un total negat. Díria que és la tercera molècula:

2 hidrogens en color blanc: H2
1 sofre en color groc al centre: S
i 4 oxigens en color vermell: O4.

M'he equivocat ???? .... ja he llegit el post del twitter i la falta de respecte, jajajaja ... quina pena de tio.

Ah i Newton, parlant amb carinyo seria un gatet molt bonic de color marró, taronja ...i si parlem de l'Isaac Newton, llavors és una altra historia - la llei de la gravitació universal/gravetat em sona ... de Física !!

Petonets !!

Unknown ha dit...

La primera pregunta té una resposta clara; és la tercera molècula. Bàsicament perquè si poses la fórmula al Google surt clarament aquest mateix .png... Només per haver fet servir el Google ja hauria de guanyar punts per la invitació, no?

La seguna pregunta és més complicada:
- Newton FC és un club de futbol chilè.
- Newton Stewart FC és un club de futbol en les categories inferiors d'Escòcia.
- Newton, a seques, o "neutoni" és la unitat de força en el Sistema Internacional d'Unitats.
- Newton també és el cognom d'Isaac, l'home que va rebre l'impacte d'una poma al cap. (ah, i que va desenvolupar la teoria de la gravetat)

I WANT TO SURF THE WAVE!

Anònim ha dit...

L'àcid sulfúric (el nostre estimat H2SO4 que si el barregem en aigua ens surt H2SO4 <--> H^+ + HSO4^- i HSO4^- <--> H^+ + SO4^(2-) si no m'equivoco xD) és la imatge "hola.png", és a dir, la tercera. (Això del hola que tal èl nom de les imatges m'ha matat xDDDD)

I el Newton és el teu gatet, oi? :-P
(Vull el perniiiiiiiiiiil virtual!)

Rosa Lizandra ha dit...

OK, Marta. M'has convençut. A veure si tinc sort i guanyo una invitació ;-).

La primera pregunta és la tercera opció. Haig de reconèixer que, com ha fet el meu company de concurs, l'Àlex, he anat ràpidament al Google i que tot i ser una negada en ciències de seguida he sabut veure quina era la resposta correcta.

Pel que fa a la segona pregunta, has de saber que quan era estudiant vaig sempre fugir de les ciències i, per tant, ben cosa et puc dir d’Einstein. Ja d’entrada, he tingut sempre un dubte. Com coi hem de pronunciar aquest nom: /ainstain/, que segons com pot semblar pedant, o /einstein/, que és com habitualment l’hem sentit?
Bé, del que es tractava la prova era d’explicar el que en sabíem, no? Doncs una frase seva que m'ha impactat “La força sense amor és energía que es gasta en va”. La vaig sentir ahir en l'entrevista que Gaspar Hernández va fer a Àlex Rovira i Francesc Miralles, on van estar parlant del vessant més humà i espiritual del personatge. Em vaig quedar enganxadíssima!

Unknown ha dit...

Marteta! :D les preguntes molen!

La primera m'ha fet recordar aquella assignatura, com es deia? ah si! Teoria de Grups de tercer amb la Clotet i la seva mitja taronja ;)
Em podries dir la molècula H2SO4 quins eixos de simetria conté?...jo no! jajaja, que ràpid s'oblida el que considerem irrellevant per la nostra existència, no?
La segona ràpidament he pensat en el newtoniet peludet,recargolat sobre la manta blanca amb aquell morro de felí. Maquíssim! No ha fet tantes revelacions,moltes d'elles un ós dur de rosegar a la facultat ( mecànica, òptica, etc ) com Sir.Isaac Newton però a mi em desperta més curiositat en quan a conducta, hàbits, moviments, reaccions...en fi, ja saps prou bé que te'l podries quedar mirant durant hores i més d'un somriure se't escapa, segur!

Molta sort pels concursants!

1petó guapeta, ja saps el que ens toca, pit i amunt!! ^.^

jrosell ha dit...

M'he posat a comptar mo·lècules... i és la 3a!

jrosell ha dit...

No responc que Newton és el teu... que jo ja estic a wave!

Yokimoto Tengo ha dit...

l'àcid sulfúric és la molécula hola !!!

I en Newton, mmmm, podria ser el teu gat?

Yokimoto Tengo ha dit...

per cert, si guanyo vull el pernil. Ja estic al wave, com tu ja saps

Rosa Lizandra ha dit...

Provant, provant Google Wave... Ja el tinc. Vaig rebre la invitació de seguida, però fins ara no m'he entretingut a veure com anava. Pinta bé! Encara no sé gaire com va, però ja ho aniré descobrint! Moltes gràcies, Marta! Sobretot pel teu sentit de l'humor!