divendres, 3 de juliol del 2009

Yann Tiersen



Després del antipàtic post sobre els putus cabrons inútils de Movistar, passo a fer-ne un molt més simpàtic sobre el gran Yann Tiersen.
Gran, molt gran. Ara ho puc dir amb més certesa que abans d'anar al concert el dimecres passat.
Yann Tiersen a Reus, uooo uooo! però... realment tot el que sabia d'aquest senyor era que havia fet la banda sonora l'Amelie. Bueno, això i haver vist algun que altre video al youtube d'ell super jove tocant el piano que t'hi cagues de bé.
Bueno, pos vaig al concert pensant que em trobaria una sala plena de cadiretes i que seria rollo super tranquil i maco. Relaxant com la pròpia Amelie. Pensava que em quedaria bocabadada de lo bé que toca mil i un instruments i marxaria cap a casa.
El primer que ja era extrany és que es fés a la discoteca Noovo, de Reus. Vaig pensar... on coi posaran les cadires? I al arribar allà, res de cadires! Un escenari a la sala i au, a esperar.
No va tardar en aparéixer i no vaig tardar en adonar-me de lo molt equivocada que estava!
Guitarrero a saco, contundent, un so molt molt potent!!!!!!!! Efectivament toca de puta mare mil i un instruments, el que més va tocar durant el concert va ser la guitarra, i ho diré fàcil: INCREÍBLE.
Portava uns músics de puta mare. El paio del baix era un embogit que no parava, semblava fora de si i durant tot el concert va estar transmetent ganes de tocar i que realment ho vivia a saco.
Moments d'anada d'olla n'hi va haver molts. Quan l'Yann Tiersen agafava el violí l'anada d'olla era brutal!
Actualitzaré el post amb un video grabat en un d'aquests moments violí que espero que us ajudi a fer-vos a la idea del que parlo, això serà en breu, quan el tingui penjat a youtube. La foto és del començament del concert on ell i l'embogit del baixista van sortir tocant una d'aquestes flautes amb teclat de joguina, fent-les sonar com si fóssin instruments de debò.
Demano perdó si algú està llegint això i hi entén en la matèria, per la manera en que vaig a explicar a això... Portaven uns teclats amb una pantalla tàctil. Mentres que amb una mà feies la nota, amb l'altra tocaven la pantalla tàctil distorsionant el so amb aguts i greus fent tota mena de sorollets del pal... uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnyooooooo uooooooo uiiiiiiiiiiiiiiiii... No sé si m'explico, però quedava tan ben acoplat amb les guitarres i el violí que vaig pensar: Quin putu crack!
Molaven molt les cançons, molt. Molt guai, molt recomanable, molt canyero.
D'aquí poc nou cd, us el recomano sense tansols escoltar-lo, si és com el concert, puc assegurar que serà un molt bon cd.
És agradable escoltar bona música amb aquella força. Gratament sorpresa. Yann Tiersen, el puto amo!

1 comentari:

suranpu ha dit...

Naufragant pel lector de feeds he trobat aixó http://p00pstr34ks.deviantart.com/art/Yann-Tiersen-103915126 Potser t'agrada ^_*