dilluns, 2 de febrer del 2009

El meu blog està mig mort


Doncs si, mig mort... Tot va començar amb una foto del altaveu de Music for the masses dels Depeche Mode, seguit de tot una serie de videos, topstens més o menys útils i altres posts més o menys currats, o amb els que m'ho he passat més o menys bé fent-los. Però oh Déu meu, per molt que pengi frases del gran Einstein, videos de Daft Punk, o gadgets del Last.fm... definitivament el meu blog està en un clara decadència. És com si la paranoia de la crisi (si, sóc dels que penso que no existeix crisi, sinó paranoia de crisi) hagués arribat aquí. Poca inspiració, el google analytics encallat i en general poques visites. Així de depriment! M'agradaria saber com reactivar-lo... o simplement activar-lo. Pel que veig, per molts colors bonics que li posi, l'estat mortuori del meu blog és inevitable!

3 comentaris:

ign74 ha dit...

eiss.. doncs si el teu està mort.. el meu està més que liquidat.. ja t'entenc.. escrius i res.. la penya no respòn.. et diuen.. ei que et vai llegir.. però no comenten ni res.. i així acaba cansant una mica.. pero en fins.. és lo que hi ha.. ànims

Roger ha dit...

Ei, el mateix em passa. Crec que hi deu haver una passa, com les de la grip o les bonquitis o les cagarrines, que són les millors; perquè després de passar-les tu, quan algú et diu que està malalt penses: "jejejej...tens cagarrines!". Buenu, doncs això. Que està tot ben mort. JO, com a excusa puc posar que no tinc internet, i és cert...però quan puc hi faig un cop d'ull. Per cert! he votat l'enquesta! i abans de llegir aquest panegíric! Ànims! ens en sortirem!

Unknown ha dit...

Gràcies pels ànims gent amable que llegiu el bloc!! : )