dimecres, 10 de desembre del 2008

Quins collons

Mireu que m'han enviat avui els amics de Youtube:

Your video "Passejant per Blanes" has been identified by YouTube's Content Identification program as containing copyrighted content which UMG claims is theirs.
Your video "Passejant per Blanes" is still available because UMG does not object to this content appearing on YouTube at this time. As long as UMG has a claim on your video, they will receive public statistics about your video, such as number of views. Viewers may also see advertising on your video's page.
Claim Details:

Copyright owner: UMG
Content claimed: Some or all of the audio content
Allow this content to remain on YouTube. Place advertisements on this video's watch page.

Bla bla bla...

Resumint. Em deixen tenir el putu video (video casero que vaig fer amb la meva càmara de fotos digital) penjat amb la cançó dels REM de fons que els hi pertany, a canvi de deixar que ells pengin publicitat a la web i rebre estadístiques de la gent que veu aquell video. WTF?????
En què quedem? Hi ha o no hi ha el putu copyright? Ah si si, el copyright és meu però "bueeeeno vaaaaa... et deixem tenir la cançoneta" a canvi de fotre anuncis per qui vulgui escoltar-la!
Quanta escòria.
He sentit per la tele (per un dia que la miro i el que he de sentir....) que els de l'SGAE ara volen fer pagar per poder tocar pels carrers a les festes de moros i cristians! Que serà el següent? Fer pagar al Barça per fer sonar l'himne al camp? Per què és seu l'himne o és de l'SGAE?
Crec que se'ls hi envà la castanya a aquets autoanomenats "autors", i a la mateixa velocitat que se'ls hi envà la castanya els marxa el tema de les mans.
Sincerament, que els hi donin pel sac per voler fer-se rics a costelles dels altres.