dilluns, 1 de setembre del 2008

Poca feina? Fes-te un blog!


Recordo una frase del senyor Enrique Bunbury que deia que la venganza es un trasto tan inútil... (dit a la seva manera, que sempre fa com a més impacte, no? taaaaaan inúuuuuutil...ai (suspir) sempre enfadat estava aquet home...) Doncs bé, el que jo volia dir és que la venganza no lo sé señor Bunbury, peró un blog? Un blog sí que és un trasto inútil!
Sí sí i sí. A tots aquells que m'han dit que no serveix per una puta merda... Síííííí teniu raó!
A tots els que m'heu dit que ja entraríeu i no ho heu fet... Molt bé, perquè no serveix per reeeee.. I a tots aquells que us digneu a entrar ja sigui per aburriment o perquè teniu molt poca feina... Ehem.. bé doncs gràcies, però que sapigeu que a part de 4 videos de grupillos que em molen a mi i només a mi i quatre parides escrites al twitter que m'interessen a mi, i encara... perque ni això, no trobareu massa cosa més.
Públicament ho dic. Un blog no serveix per una puta merda. Però ni el meu ni el de ningú, que collons! (Ara... això sí, hi ha gent que té certa gràcia, però abunden més els que es pensen que la tenen i no és així).
Ah! i no espereu que tregui la reproducción automática del last fm, perquè sinó fós així, em voleu dir qui collons ho escoltaria? Pos ni Déu! (i ho dic en to Bunburienc, oju!)


Salut i peles, sobretot peles

2 comentaris:

ign74 ha dit...

uy uy.. quin rebot no??..oks.. no seré jo qui convenci a ningú.. evidentment de blogs n'hi ha de mil maneres.. cadascú se'l fa com vol. Un blog personal, dons té interès per la gent que et coneix i poca cosa més.. evidentment tot depèn de les ganes que tinguis d'explicar coses i del que tinguis a dir. Perquè serveixen les novel.les? per res.. i bé que n'escriu la gent.. però a diferència d'una novel.la el blog dóna la oportunitat de respondre.. de comentar i de dialogar. És el mitjà del futur perquè a diferència de les webs de noticies per exemple del passat no és algú que escriu la notícia i els demés ens l'empassem sinó que si escric i m'equivoco la gent ho comentarà.. ampliarà el que jo dic. i a vegades és mes interessant el que diu la gent que el que escriu el blogger a l'entrada.. en fins.. el que passa és que la majoria de gent no s'entera de la pelicula.. i simplement no saben de què va.. un blog no és el blog sinó la comunitat que es forma al seu entorn.. passa que crear una comunitat de gent que et llegeixi no es facil ni es fa d'un dia per l'altre.. fa falta dedicació i tenir coses que et faci gracia compartir.. i el problema també es que la majoria de gent llegeix blogs com llegien les noticies antigament.. de forma passiva... sense esperit de participar.. i això es un error.. és una actitud completament diferent.. la gent que diu això és que encara estan en el passat... entren.. miren el que tens a dir i adéu.. i això no és així.. en fi.. ja paro de rollo.. sorry!!!... :)

Unknown ha dit...

Jeje, si... petit rebot ; ) Però mira, potser és la manera que em llegeixein!