diumenge, 17 d’agost del 2008

Gorillaz - Feel Good Inc.

Que bona és aquesta cançó de Gorillaz, grup molt subestimat per mi al principi de coneixe'ls però que mica en mica i donant-los temps m'han fet veure lo currades que arriben a fer les cançons. No són simples cançons, estan pleníssimes de detalls que a mesura que les escoltes repetides vegades se't van descobrint.

Damon Albarn va saber-ho fer molt bé. Començant pels Blur, va tenir el seu moment de subidón en época Britt pop que li va servir per més tard tenir la fama i els calers suficients per treure partit al seu veritable talent amb grups com Gorillaz i The good, the bad and the queen. Un tiu inteligent, segons la meva modesta opinió, molt allunyat del seu competidor Liam Gallagher, liante personificat en els temps de rivalitat entre Oasis i Blur. Em trec el barret amb ell i amb els Gorillaz. Si teniu oportunitat, us aconsello viatjeu pel seu món.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És butal aquesta cançó, i sí, no molta de gent coneix gorillaz, almenys no realment, i són un grup fascinants que te transporta a altres mons.