dilluns, 14 de novembre del 2011

WTF Maybe someday

Serà possible... Però si tinc un blog! Fa... no sé, mireu l'última entrada per saber que fa... la òstia que no fotia cas d'això! I per què? Igual estem massa centrats en facebooks, twitters i instagrams i tot això del blog ha deixat de tenir sentit. Almenys per mi que no és que hi digués grans coses interessants...
El cas és que fa temps que no rebo putades de les companyies de telefonia d'aquest país de merda (toca fusta), fa temps que estic ben contenta amb el meu Mac i no em fa falta anar en contra de res, i fa temps que quan em mola algun grup o cançoneta em dedico a donar la tabarra per xarxa social.
Llavors què? Què hem de fer amb això? No sé, potser això dels blogs si que s'ha convertit en alguna cosa més que el que era. O en algo menys, ni idea.
Blogs en segueixo, i molts. Però així en plan xorra com el meu... uix, no sé yo eh! M'agradaria saber quanta gent té abandonat el blog i quanta el segueix actualitzant.
Suposo que actualitzen els de sempre, o els que realment saben realment perquè el tenien en un orígen.
Altres formes d'expressió suposo que killed the blog star, com és el meu cas. I això que últimament la cosa rutllava bastant.
Nous temps i noves coses, la gràcia d'internet i... de la vida, I guess!

Ahí queda. No sé si he dit poc o molt, com sempre em quedo amb la sensació de no haver dit res. Suposo que aquesta és la línia d'aquest blog.
Maybe someday...