dissabte, 27 de febrer del 2010

^^

Acostumo a llegir el OneEyedBlog pels seus dibuixos, els trobo monos i amb molta gràcia. Fa pocs dies l'autor del blog ens convidava a participar als seguidors, fent una vinyeta del oneeyedman i la seva gateta Deunan, protagonistes habituals del blog.
Vaig agafar un llapis i un paper i vaig dibuixar quatre línies amb els dos protagonistes. La meva sorpresa és que les 4 línies que vaig dibuixar han estat publicades ^^

Aquí en podeu veure el resultat:
http://www.sidiostedalimones.com/blog/2010/02/27/lluiiss

Em fa il·lusió que hagi sortit, i més venint d'un blog on considero que els dibuixos del seu autor són realment bons. Propostes com aquestes estan molt bé, fan dels blogs algo dinàmic, que és del que es tracta, i pel que fa a mi, donen la satisfacció d'aparéixer per allà :)

dimarts, 23 de febrer del 2010

Garbage - The trick is to keep breathing



She's not the kind of girl
Who likes to tell the world
About the way she feels about herself
She takes a little time in making up her mind
She doesn't want to fight against the tide

And lately I'm not the only one
I say never trust anyone

Always the one who has to drag her down
Maybe you'll get what you want this time around

Can't bear to face the truth
So sick he cannot move
And when it hurts he takes it out on you

And lately I'm not the only one
I say never trust anyone

Always the one who has to drag her down
Maybe you'll get what you want this time around

The trick is to keep breathing

She knows the human heart
And how to read the stars
Now everything's about to fall apart
I won't be the one who's going to let you down
Maybe you'll get what you want this time around
I won't be the one who's going to let you down
Maybe you'll get what you want this time around

The trick is to keep breathing

dilluns, 15 de febrer del 2010

Fuck Windows - Part two

I després de la meva història amb Ubuntu he fet el salt cap a Apple. Un salt desitjat desde feia temps, un salt crec que necessari pel que jo busco d'un ordinador, i un salt del que no crec que m'arrepenteixi.
Un Mac book pro de 13" és el meu estimat portàtil d'ara mateix. Dir que estic encantada és poc... I és que, amics meus, com ja vaig dir en el seu dia, no entraré en detalls tècnics, bàsicament perque no en sé.. Però perque m'entengueu de manera fàcil, us diré que fins ara amb Windows anava amb un carro i un cavall pel món, ara per fi vaig amb cotxe.
El carro i el cavall em poden portar a tot arreu, però a una velocitat reduïda, a més amb l'inconvenient d'haver de donar de menjar i beure al cavall, i de circular d'una manera poc còmoda i rudimentaria, per camins de carro plens de pedres i entrebancs. Ara, tinc un cotxe, puc anar més ràpid i per autopista a 120, i només em cal dir-li al gasolinero "20 euros" i prou.
És díficil dir alguna cosa que no s'hagi dit sobre perquè Apple i no Windows, i un linuxero et dirà perque Linux i no Mac... Jo en aquesta mena de coses prefereixo no entrar-hi. Primer perque sóc només usuari, i no hi entenc res d'informàtica, i segon perquè penso que és qüestió de gustos o necessitats que tu tens amb el teu ordinador. Evidentment en el cas d'usuaris de Windows, clarament és el el rentat de cervell que porten i la por a rebel·lar-se i sortir del món de les 4 parets en que estan inmersos. Parets amb "finestres", però parets en definitiva. Parets, carpetes, actualitzacions, windows update, reinicios automáticos, su office no es el original, cancel, allow...
Per ser que no volia entrar, estic fent un post pro-apple i en sóc conscient. L'opció Linux em sembla ben correcta, tot i que per mi, la simplicitat que em dóna Mac sumat al disseny fan que sigui molt millor, millor per mi, és clar.
No puc dir el mateix de Windows, opció que em sembla totalment absurda i inútil, al igual que no voler-ne sortir perque "és el que hi ha" o "és el que he utilitzat sempre" o, i aquesta frase em fa molta gràcia, " a mi ja em va bé" xD
Doneu a la gent de segles passats que el seu burro o cavall ja "els hi anava bé", un cotxe... Imagineu-vos el resultat, i traslladeu-lo al que no es vol moure de Windows.

Un cop més, i no serà per alternatives... FUCK WINDOWS!

Que vagin a pendre el pèl a sa puta mare... així de clar.


dijous, 4 de febrer del 2010

I'm on twitter, follow me



Hi ha qui tuiteja moderadament, compulsivament, hi ha qui tuiteja sempre el mateix, gent que va variant, els qui expliquen la seva vida, els que diuen coses que tu mai diries, els que diuen parides tot el sant dia, els que interessen, els que no, els que sempre comparteixes replies, els que mai els has dit res, els que sempre et contesten, els que no contesten mai, els que són famosos per algo, els desconeguts, els novatos, els que tenen molts followers i no entens per què, els que en tenen poquets i followegen a tot déu, els que mai t'han followejat però tu has seguit desde sempre, els que porten candauet, els que no, els que un bon dia se'l posen, els estimats bots, els faltons, els respectuosos, els que sempre et diuen bona nit, els que tot el dia parlen d'apple, o del Barça, els que segueixen els partits i et fan de retransmissor, els que segueixen les keynotes, els que pengen tot el dia feeds, els que els agrada la música, els que són pavos, els que pregunten per preguntar, els que van a les quedades, els que organitzen quedades, els que et fan riure, els que et fan plorar, els que tenen una personalitat peculiar, els vulgars, els joves, els menys joves, els que tenen avatar amb la cara, els que mai els has vist, els que es canvien d'avatar cada dos per tres, els que sempre porten el mateix i quan se'l cambien no els coneixes, els que tuitegen a les mateixes hores que ho fas tu, els que parlen de twitter dins de twitter, els que parlen de facebook dins de twitter, els que cada divendres et fan un followfriday, els que fan followfridays eterns, els que no en fan mai, els que s'inventen hashtags que molen, els que són d'aquí, els que no, els actors, els músics, els que no saps per què segueixes, els que bloquejes un bon dia, els que deixes de seguir, els imbècils, el agradables, els similars a tu, els que coneixes qui són sense llegir-ne el nom per la manera de parlar, els que desapareixen un bon dia...
En definitiva, milers de tuiters que entenen el twitter a la seva manera, tots iguals, tots diferents.