diumenge, 19 de juliol del 2009

Dit xungu


>_<
Aquest és el resultat de l'enganxada de dit més absurda de la meva història vital. Cal dir que generalment, abans del accident, el dit tenia una amplada proporcional al tamany de l'ungla.
Ara, passades escasses 3 hores, el dit està agafant unes tonalitats violàcies d'allò més curioses.

FOT UN MAL!
No ho entenc com algo tant petit pot fer tan de mal.
No em puc imaginar el mal que deu fer que et tallin el dit amb una destral...

.: Actualització:.

El dia després....


Em sembla que la cosa no millora, portar una tirita tot el dia embolicant el dit tampoc ajuda. Almenys ara el mal és suportable!

dilluns, 13 de juliol del 2009

Marilyn Manson - Unkillable Monster

u

OMG OMG... quina troballa pel mig del High end of low... Unkillable monster se'n diu, número 11.
Emotiva, sensible, profunda... una cançó quadrada a la perfecció plena de sentiment. Està a l'alçada de Minute of decay o inclús Tourniquet! I senyores i senyors, perquè jo digui això creieu-me, aquesta cançó ha de ser molt molt bona.
Escolteu-la i ja em direu. Si sou fans del senyor Manson, molt millor. Jutjeu per vosaltres mateixos, estigueu en desacord amb mi, m'és igual... Unkillable monster ha salvat al senyor Manson de la crema, l'ha fet pujar amunt com feia temps que no estava, i tot i que li queda un bon troç per estar dalt del pedestal en el que estava en la meva joventut, ha sabut escalar com ningú altre.
Fantàstica.
How the fuck are we supposed to know
When I'm a monster, with the way
You refuse to die
How the fuck are we supposed to know
If we're in love
Or if we're in pain

I'm a tightrope walker
I can't find my circus
And I'm damaged beyond repair
You're just a coffin
Of a girl I knew
And I'm buried in you

You never said "I'll end up like this"
No. No, no, no

Sometimes I dream I'm an exterminating angel
A travelling executioner from heaven
Sent to give you the prettiest death I know
Call the grave and make our reservations

You never said "I'll end up like this"
No!
You never said "I'll end up like this"
No, no, no, no

Are we in love or are we in pain?


How the fuck are we supposed to know
When I'm a monster, with the way
You refuse to die
How the fuck are we supposed to know
If we're in love
Or if we're in pain

Why is my wound a front door to you?
Am I my own shadow?

divendres, 3 de juliol del 2009

Yann Tiersen



Després del antipàtic post sobre els putus cabrons inútils de Movistar, passo a fer-ne un molt més simpàtic sobre el gran Yann Tiersen.
Gran, molt gran. Ara ho puc dir amb més certesa que abans d'anar al concert el dimecres passat.
Yann Tiersen a Reus, uooo uooo! però... realment tot el que sabia d'aquest senyor era que havia fet la banda sonora l'Amelie. Bueno, això i haver vist algun que altre video al youtube d'ell super jove tocant el piano que t'hi cagues de bé.
Bueno, pos vaig al concert pensant que em trobaria una sala plena de cadiretes i que seria rollo super tranquil i maco. Relaxant com la pròpia Amelie. Pensava que em quedaria bocabadada de lo bé que toca mil i un instruments i marxaria cap a casa.
El primer que ja era extrany és que es fés a la discoteca Noovo, de Reus. Vaig pensar... on coi posaran les cadires? I al arribar allà, res de cadires! Un escenari a la sala i au, a esperar.
No va tardar en aparéixer i no vaig tardar en adonar-me de lo molt equivocada que estava!
Guitarrero a saco, contundent, un so molt molt potent!!!!!!!! Efectivament toca de puta mare mil i un instruments, el que més va tocar durant el concert va ser la guitarra, i ho diré fàcil: INCREÍBLE.
Portava uns músics de puta mare. El paio del baix era un embogit que no parava, semblava fora de si i durant tot el concert va estar transmetent ganes de tocar i que realment ho vivia a saco.
Moments d'anada d'olla n'hi va haver molts. Quan l'Yann Tiersen agafava el violí l'anada d'olla era brutal!
Actualitzaré el post amb un video grabat en un d'aquests moments violí que espero que us ajudi a fer-vos a la idea del que parlo, això serà en breu, quan el tingui penjat a youtube. La foto és del començament del concert on ell i l'embogit del baixista van sortir tocant una d'aquestes flautes amb teclat de joguina, fent-les sonar com si fóssin instruments de debò.
Demano perdó si algú està llegint això i hi entén en la matèria, per la manera en que vaig a explicar a això... Portaven uns teclats amb una pantalla tàctil. Mentres que amb una mà feies la nota, amb l'altra tocaven la pantalla tàctil distorsionant el so amb aguts i greus fent tota mena de sorollets del pal... uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnyooooooo uooooooo uiiiiiiiiiiiiiiiii... No sé si m'explico, però quedava tan ben acoplat amb les guitarres i el violí que vaig pensar: Quin putu crack!
Molaven molt les cançons, molt. Molt guai, molt recomanable, molt canyero.
D'aquí poc nou cd, us el recomano sense tansols escoltar-lo, si és com el concert, puc assegurar que serà un molt bon cd.
És agradable escoltar bona música amb aquella força. Gratament sorpresa. Yann Tiersen, el puto amo!

Movistar cabrons!



Tenia jo cap al mes de maig una blackberry 8100 atrotinada que havia comprat per ebay de segona mà. Ja m'anava bé, però no es podia comparar amb una de nova i flamant com la que em va oferir movistar per 0 euros. Una blackberry 8110 per 0 euros! Genial!
A la botiga em van dir que la oferta venia amb una alta al servei blackberry de franc (el servei BB és el de la conexió a internet) però clar, jo ja tenia una BB i per tant, ja tenia també el servei BB.
Total, que em fan donar de baixa al servei, per tornar-me a donar d'alta 5 minuts més tard. Tot això a la botiga. Firmo el contracte de permanència de 24 mesos i me'n vaig cap a casa contenta.
Al mateix dia me'n adono que no em funciona el correu electrònic. Extrany... Truco al 609 i després d'explicar el cas a varies persones em diuen que el problema és amb el tipus de tarifa. "Su problema es que tiene una tarifa BB Multinacional". Multinacional? perque! si estic en territori nacional, que collons! Em diuen que el canvi me'l poden fer per telèfon mateix i que amb la tarifa nacional nova ja tindré el problema resolt. Em fan el canvi i efectivament se soluciona el problema.
Passa un mes, i arriba Juliol. Rebo la factura de movistar on especifica que he incomplert el contracte de permanència i em penalitzen amb 200 euros.
WTF????????????????
He incomplert el contracte de permanència perque segons sembla m'he donat de baixa de la tarifa BB multinacional.

1. Perque al comprar la BB em donen d'alta a una tarifa multinacional, si en territori nacional no serveix per res.
Si compres una BB evidentment no és per fer-la servir només de mòbil, evidentment voldràs tenir correu, i jo en cap moment vaig dir que hagués de viure al extranger, que seria l'únic lloc on la tarifa multinacional funciona.

2. Perque la persona que em va fer el canvi de tarifa de multinacional a nacional no em va informar de que aquella operació de canvi valia 200 putus euros. Perque no em va informar de les conseqüències que allò tenia, perque no em va dir que em feia incomplir el contracte de permanència.

3 Segons ells la reclamació no és procedent. Però sembla extrany que una persona compri una BB i al cap d'un dia és doni de baixa del servei, incomplint el contracte i havent de pagar 200 euros.
Em surt més car aixo que comprar una BB sense els punts!
Tot plegat una puta estafa...

La noia que em va atendre a la botiga no en tenia ni putíssima idea del que estava fent i ho demostra el fet de no informar-me que m'estava donant d'alta d'un servei BB multinacional que no em serviria de res en territori nacional.
Els operadors del 609 no em van informar de res. Em van dir que m'estaven resolent un problema tècnic amb el correu electrònic, sense dir-me que era un incumpliment del contracte de permanència i que tenia un cost de 200 euros.

Això per no explicar que quan vaig comprar la BB el navegador propi del terminal no apareixia en el meu escriptori, només em donava la possibilitat de conectar-me a internet a través de la puta merda més gran de la història que és emoción. Vaig haver de trucar i en qüestió de segons m'apareixia el navegador BB al escriptori. Cabrons, perque si això no ho saps, que? Vinga a conectar-te a través de la puta emoción pagant un euro + el trànsit de megues cada vegada que et conectes. Com has d'anar amb una BB amb emoción? Que es pensen que som imbècils?
A mi la veritat, amb tot això m'hi han fet sentir.

Són una colla d'inútils incompetents. Si no em tornen els 200 euros o no em diuen que tinc la raó, no esperaré a acabar la puta permanència de 24 putus mesos, per descomptat me'n aniré a Vodafone, que seran igual de lladres però que almenys no m'enganyaran d'aquesta manera tan descarada. Si em donen la raó, cosa que dubto molt, d'aqui 24 mesos marxaré, o si molt m'apures pagaré amb raó la puta penalització i els donaran pel sac.

Putus lladres.

ACTUALITZACIÓ

Doncs bueeeeeno... estem a Agost i els lladres de Vomistar s'han dignat a donar-me la raó i tornar-me els calers factura a factura. És un veritable plaer veure que en la meva factura apareix un import en números negatius a favor meu.
Tot i així deixa molt que desitjar el tracte rebut per part dels operadors de la companyia i en especial de la noia que em va portar tot el tema de la reclamació. Podria dir-ne el nom i el cognom, però no ho considero estrictament necessari.
No em van mantenir informada. Es van dedicar a esquivar el tema quan vaig demanar ser informada i, tot i que em van assegurar que la operadora de la que us parlo es posaria en contacte amb mi, mai ho ha fet.
Tot plegat molt penós. Incompetents, inútils i lladres, en definitiva. No dic res de nou, però no em cansaré de dir-ho.
D'aquí 24 mesos quan se'm acabi el contracte abusiu de permanència, evidentment a mi ja m'han vist prou.
Desde aquí, el meu humil blog que dubto molt que arribi a grans masses, em permetré la llicència de dir a totes aquelles persones que es plantegin donar-se d'alta a movistar, que NO ho facin. Per ressentiment, pur i dur.
Repeteixo, són uns lladres i el que trobo pijtor, uns incompetents.