dimarts, 28 d’abril del 2009

Polítics

Els polítics hauríen de ser mileuristes. Si cobren la pasta que cobren és obvi que això els converteix en una colla d'incompetents. Com tota la resta de gent que no són polítics i cobren una pasta, igualets. Com més cobres en aquest país, més inútil ets. És a dir, si el sou d'un polític fós els tristos mil euros que cobra la majoria de població pringada, qui es faria polític? Per descomptat la gent que aspira a grans sous, no. Per tant, netejaríem la política d'estúpids, inútils sense cap mena de vocació que es dediquen a això per lucrar-se. Idealista? Pot ser. Només intento buscar una explicació lògica i raonable a per que hi ha tant d'incompetent paràsit governant, governant-ME.
El fet de començar en la política implica, en molts casos, ser un grimpador. Potser és atrevida la frase i no m'agrada generalitzar però és el mateix cas que l'efecte capellà. Els capellans són una colla de vividors, però quantes vegades em sentit a dir "no, però és que el capellà del meu poble és bona persona". Doncs bueno, si... igual n'hi ha de polítics així, però ja em perdonareu... no crec que sigui el més abundant, igual que en el cas dels capellans.
Mil euros de sou i a veure quants dels que hi ha ara governant es dedicaríen a això o a fer de paletes, que cobren més, almenys abans de la crisi.
Sincerament, tots una colla d'aprofitats que viuen de puta mare, i mentres segueixin vivint de puta mare que més dóna que la resta del país estigui al sense feina, no?
Molt fàcil criticar als polítics, molt típic i, per descomptat, del tot inútil perquè tampoc arregles res... com ells.

diumenge, 26 d’abril del 2009

Makuro Kurosuke in japanese graveyard

dimarts, 21 d’abril del 2009

Photoshop experience

dijous, 16 d’abril del 2009

Tot és química

Què té de més natural un big mac que un enciam?
Tots dos casos són fets del mateix. Àtoms, molècul·les, compostos químics. Un big mac és química, l'enciam també.

Se suposa que s'aplica el terme "natural" a allò que prové de la natura, però si alguna cosa no prové de la natura, llavors d'on prové? Del més enllà?
El benzè provoca càncer, però és natural.
La coca-cola la sintetitza l'home, però l'home no s'inventa res, agafa els compostos químics de la natura, els barreja i en fa coca-cola. Llavors... ja no és natural? Depèn de qui ha fet la barreja? Si l'ha fet la natura, és natural. Si no, és artificial?
A la natura existeixen els compostos radioactius, els nocius, corrosius, tòxics, ... i són tan naturals com una poma!
Quina diferència hi ha entre un sucre que surt de la canya de sucre i un sucre sintetitzat al laboratori? Tots dos seran glucosa, i perfectament el procés de síntesi al laboratori pot ser equiparable al que ha fet la natura per ella mateixa. Natural ho és tot. L'aigua o l'urani. Intentar menjar aliments autoanomenats per alguns "naturals" no és res més que autoenganyar-se. O una cosa o l'altra. O tot és natural, o res ho és.
Perque ja em puc dedicar jo a menjar només enciams i verdures pensant-me que em cuido la salut, quan en realitat tots aquests enciams venen acompanyats de les seves dosis, potser traces només, de pesticides, plagicides i fungicides, que no són naturals? Per què no? Estan formats de carboni, hidrògen, oxígen, no? No és natural això?

Si el tiu del Supersize me en comptes d'haver menjat tant de Mc Donald's, només hagués menjat enciams, tampoc estaria gaire més sa a la llarga...
Creences absurdes per fer-nos sentir millor a nosaltres mateixos, autoimposant-nos coses que no tenen raó de ser però s'agafen com a veritats absolutes.
Deixem de fer el primo, morirem igual.

dilluns, 13 d’abril del 2009

La Hello Kitty no té boca, però pot dir missa


dissabte, 11 d’abril del 2009

Death from above

divendres, 3 d’abril del 2009

and more, part two (més mans a la butxaca)

dijous, 2 d’abril del 2009

and more

dimecres, 1 d’abril del 2009

More wacom experience