dimarts, 31 de març del 2009

Wacom experience - part two

dissabte, 28 de març del 2009

Wacom experience


Bé, avui he comprat i estrenat una fantàstica Wacom Bamboo One i la veritat és que l'experiència ha sigut entre gratificant i frustrant. El cas és que NO és tan fàcil com em pensava. El fet de estar acostumada a fer servir el ratolí amb la mà dreta, i tenir la Wacom a l'esquerra per dibuixar, crec que em genera un conflicte intern al cervell per temes de lateralitat. A part d'això, crec que hauré de mirar molts tutorials abans de començar a trobar el sentit a la seva existència.
De totes maneres aquí us deixo la meva primera creació. Podríem dir que és una mena d'experiment en el qual es genera una silueta de cementiri a partir d'una paraula, es veu quina és? Tinc pensades més paraules per fer més siluetes. He probat també dibuixar verdures, tipus poma, pebrot, pastanaga i cirera. No ha estat del tot malament, seguirem probant amb altres.


dimarts, 24 de març del 2009

Last FM

Estic desfeta, mireu que he trobat avui per aquests móns d'internet:

http://www.genbeta.com/web/lastfm-costara-3-euros-al-mes


3 euros al mes per gaudir del fantàstic Last FM, quan sempre havia estat gratis!! És una auntèntica vergonya i considero que L'HAN CAGAT. Evidentment els 3 euros els pagarà sa puta mare i evidentment buscarem alternatives, com molt bé diuen al post, al Spotify o on sigui! I ara que els meus Gadgets maravellosos Last FMeros?? A la merda! Buff, estic indignada. Tandebo ningú pagués els merda 3 euros mensuals... Em sento orgullosa de no pagar-los, em sento orgullosa de baixar-me música gratis i a la puta merda amb Last FM si es pensen que amb això treuran un duro de la meva butxaca.
Social music revolution? Ara s'haurà de dir Social money revolution mínim! Encara em sembla increíble, encara es poden fer enrrera, no sé.. a veure què passa.

diumenge, 22 de març del 2009

Serie de series


* NO conté espoilers *
Després d'haver vist Six feet under, dubto molt que mai trobi una serie tan bona i tan completa com aquesta, però mica en mica, em vaig obrint a noves possibilitats.
Quan vaig acabar Six feet under vaig entrar en profunda depressió, i més veient l'últim capítol, el més impactant que he vist mai en una serie i que em va deixar realment tocada. Però la vida continua, i hi ha més peixos al mar i tot això, o sigui que vaig deixar de banda la meva profunda depressió, i tot i que mai oblidaré a la familia Fisher, vaig haver d'optar per tirar endavant amb altres series. Vaig tenir sort de triar bé. La següent que em va captivar va ser Dexter, un assassí en serie encantador, que podria ser perfectament qualsevol dels teus amics, veïns o companys de feina. Però Dexter té 3 temporades, i quan me les vaig acabar i fins que arribi a la quarta vaig donar una oportunitat a una altra serie: Lost. Uff.. Lost... qualsevol cosa que pugui dir em quedaria curta, perque està tan ben feta que fa por. Quatre temporades que ja m'he polit i ara a per la cinquena, que encara està en emissió, i que he d'esperar als divendres a que surti un nou episodi. Rebuscada, inquietant i gairebé perfecta (la perfecció absoluta només l'assoleix Six feet under, jeje).
I ara... doncs entre que Dexter no apareix de moment i Lost només surt els divendres doncs... m'he de tornar a buscar la vida amb noves sensacions. He escollit per la ocasió Fringe, de la que només he vist el pilot. Ha estat escollida per ser del J.J Abrams, autor de Lost, i realment se li veu l'aire del autor tot i no tenir res a veure en quan a temàtica. True blood també serà de visió obligada per mi per ser del Allan Ball, autor de A dos metros bajo tierra, i estic a punt per començar-la també.
I bueno, a part de True Blood i Fringe doncs què més? The Big bang theory per passar l'estona, i una serie nova d'un paio així com a mig científic en plan comedia que es diu Better off Ted. Ah, també he pensat en Bones i potser The Sopranos, de la que se'n parla sempre molt molt bé.
L'oferta no te l'acabes, però abans de començar-ne qualsevol sempre m'ho penso i m'ho repenso.
Lluny queden els temps en que la cosa de les series era per la tele.
Adéu tele, hola món pràctic de les series per internet!
Us deixo que he d'anar a veure Fringe...

Enllaços útils:
http://www.seriesyonkis.com/ Per veure series online, o descarregar-les desde Megaupload
http://eztv.it/ Torrents per descarregar, últims capítols de series acabats de sortir del forn
http://www.solosubtitulos.com/ Descàrrega de subtítols

dijous, 19 de març del 2009

Lucideses del gran Einstein. Segona part.












En una reunió social Marilyn Monroe es va trobar amb Albert Einstein i li va
proposar:

- Que li sembla professor, hauríem de casar-nos i tenir un fill junts? S'imagina vosté un nen amb la meva bellesa i la seva intel·ligència?

Einstein, molt seriós, respongué:


- Desgraciadament em temo que l'experiment surti a la inversa i acabem amb un fill amb la meva bellesa i la seva intel·ligència.

dijous, 12 de març del 2009

Adictes al Twitter


Què és pitjor que estar condemnat a cadena perpètua sense llibertat condicional?
Compartir la cel·la amb un adicte al twitter

diumenge, 1 de març del 2009

Lucideses del gran Einstein

Un día un periodista li va preguntar al Einstein:
- Em pot explicar la teoria de la relativitat?

Einstein va respondre:

- Em pot explicar vosté com es fregeix un ou?
El periodista, extranyat, li va dir:

- Doncs sí, és clar que puc...
Einstein va replicar:

- Bé, doncs expliqui'm-ho però imaginant que jo no sé el que és un ou, ni una paella, ni l'oli, ni el foc.