dimarts, 24 de març del 2009

Last FM

Estic desfeta, mireu que he trobat avui per aquests móns d'internet:

http://www.genbeta.com/web/lastfm-costara-3-euros-al-mes


3 euros al mes per gaudir del fantàstic Last FM, quan sempre havia estat gratis!! És una auntèntica vergonya i considero que L'HAN CAGAT. Evidentment els 3 euros els pagarà sa puta mare i evidentment buscarem alternatives, com molt bé diuen al post, al Spotify o on sigui! I ara que els meus Gadgets maravellosos Last FMeros?? A la merda! Buff, estic indignada. Tandebo ningú pagués els merda 3 euros mensuals... Em sento orgullosa de no pagar-los, em sento orgullosa de baixar-me música gratis i a la puta merda amb Last FM si es pensen que amb això treuran un duro de la meva butxaca.
Social music revolution? Ara s'haurà de dir Social money revolution mínim! Encara em sembla increíble, encara es poden fer enrrera, no sé.. a veure què passa.

4 comentaris:

ign74 ha dit...

pos si.. tot i que pel que he llegit crec entendre que faran pagar per la 'radio en streaming' i no pel fet de fer scrobbling de les cançons.. no se si serà 'només' per escoltar l'emissora basant-se en els teus gustos o serà de pagament tot i ala.. ja vorem.. però sí sí.. un pal totalment

Anònim ha dit...

si, sembla que només faran pagar per la ràdio en streaming... és una llàstima, a mi m'agradava escoltar la ràdio d'amics amb gustos similars, m'agradaven totes les que sonaven!

És injust pq només pagarem els que no vivim ni a USA ni a UK ni alemania, i tots els usuaris hem contribuit igual a fer de last.fm el que és. Hi ha un munt de música i músics catalans per exemple!

Si et vols passar a l'Spotify (encara que no és ben bé un substitut) en vam parlar fa poc al blog: http://betesiclicks.com/2009/03/08/tothom-parla-de-spotify-musica-gratis/

lida ha dit...

prova deezer fa temps que hi vaig entrant i m'agrada...

Anònim ha dit...

ahir van anunciar que posposen la decissió fins que no tinguin enllestit tot el sistema de pagament, API, etc..